© Magneoton

Bemutatja Babáját az Audiopoeta

A zseniális humoráról már jól ismert Audiopoeta magasra tette a mércét. Ezúttal apuka szerepben tetszeleg legújabb klipjében Belényi Mihály, és persze most sem marad el a csattanó.

Szókimondó randiszöveggel bombázza a hallgatókat az Audiopoeta. Az énekes-rapper-dalszerző „Baba” című szerzeménye csöppet sem a csöppségeknek szól, de őszinteségével –majdnem- minden nőt levesz a lábáról. Gügyögés, etetés és pelenkázás: Misit rendesen bedobták mélyvízbe.

Ez a dal egy fikció. Nekem ugyan nincs gyerekem, de körülöttem a barátaimnál szinte folyamatosan születnek a szebbnél szebb babák. A klipben szereplő kis tündér is az egyik legközelebbi barátaim kislánya

– árulta el Misi.

Nem titok, hogy a karcos és pikírt dalszöveg ellenére a rapper kicsit haza is beszél, legalábbis saját bevallása szerint.

Mivel egyszer majd én is szeretnék apuka lenni, a szöveg a majdani anyukájához szól, legyen Ő bárhol is.

A klipben a macsó rapperálarc is lehull, egy napra Misi főállású édesapává lép elő, de azért szerencsére megérkeznek a valódi szülők is, akiket Misi barátai játszanak.

A Belényi Mihály nevével fémjelzett Audiopoeta könnyed, egyedi és sokszor vicces szövegeivel emberközeli szerzeményeket tesz le az asztalra. Erre nem csak a most megjelent „Baba” a bizonyíték, hanem korábban bemutatott, „Mindent lehet” című dal is, amelynek nem csak a klipjében szabadul el a pokol. Persze Misitől a szókimondó tartalom sem áll messze, az „Úristen”-ben a popszakma egyes tagjainak int be, „Komfortzóna” című száma pedig igazi tabudöntögető remek lett, szóval a zenei szcéna egyik legkiemelkedőbb feltörekvő alakjára érdemes odafigyelni.