©

Jade nem állt színpadra a Little Mix-szel

Először csendült fel legújabb kislemezük!

Az eredeti tervek szerint múlthéten kezdődött volna a hamarosan hazánkban is koncertfilmmel jelentkező Little Mix tehetségkutatójának, a Little Mix: The Search-nek az élő műsorai, viszont ezt is keresztbe húzta a koronavírus járvány.

Az élő showkban eredetileg élő közönség előtt kellett volna a bandáknak teljesítenie, akiket összeraktak, viszont a második hullám miatt teljesen lefújták a közönséget, kizárólag a fellépők és a kreatív csapat tartózkodhat a helyszínen. A múlt heti kezdést az egyik csapattag megbetegedése miatt tolták el, nem tudni pontosan kinek lett pozitív a tesztje, de ez a négy lány munkájára is kihatott.

Az eheti műsorban Jade nem lehet jelen, kizárólag online jelentkezik be, mivel megfigyelés alatt van. Így a mai beígért fellépést, a „Sweet Melody” első előadását a maradék három lánykának, Jesy-nek, Leigh-Anne-nek és Perrie-nek kellett teljesítenie, ezt pedig sikeresen megugrották, hiszen vér profik. A fellépés során sem éreztünk hiányt, csupán tudjuk, hogy négyen vannak – és így is szoktuk meg őket.

A Little Mix: LM5 – A Turné Film november 21-étől a mozikban!