© Sony Music

Miley Cyrus rock albummal jelentkezik!

Miley a minap osztotta meg rajongóival az örömhírt, miszerint hosszas várokozás után, november 27-én jelenik meg Plastic Hearts című hetedik stúdióalbuma. Nehéz út vezetett idáig és a lemez készítése közben az énekesnő teljesen átértékelte az életét. De nézzük, mi is történt pontosan!

https://www.instagram.com/p/CGq_3QEJLA0/?igshid=12viwgpb1hkan

Miley legújabb Instagram- posztjában mesél az album készítésének körülményeiről, amit persze a borító kíséretében osztott meg. A kép készítője Mick Ross olyan legendákkal dolgozott már, mint Madonna, Freddie Mercury, vagy David Bowie.

© Sony Music

Az eredeti tervek szerint Miley a tavalyi She Is Coming EP-je után adta volna ki She Is Miley Cyrus című stúdióalbumát, azonban a világban és a magánéletében történt változások (leégett Malibuban található otthona) ráébresztették arra, hogy az a projektje már nem volt önazonos, nem volt releváns sem zeneileg, sem mondanivalóját tekintve. Most hálás azért, amiért megtalálta a saját hangját ezzel az új albummal, ami igen csak rockos hangzásvilággal rendelkezik majd.

© Miley Cyrus/Twitter

A nagysikerű Midnight Sky mellett a 15 dalt tartalmazó korongon hallható lesz majd a Zombie és a Heart Of Glass című dalok feldolgozása, valamint a napokban érkező Dua Lipa kollaboráció is. Billy Idol pedig csak hab a tortán. Ki várja már az albumot?

Ne feledjétek, a héten Miley mindhárom új kislemezére szavazhattok a MD Charton itt!