Minden, amit eddig tudunk a Doktor Szöszi 3-ról!

Elle Woods-ként tér vissza a képernyőre Reese Witherspoon!

Visszatér a világ egyik legismertebb és legrózsaszínebb ügyvédnője, Elle Woods! Az őt megformáló Reese Witherspoon már 2018-ban megerősítette, hogy a nagy sikerű, 19 és 17 évvel ezelőtti Doktor Szöszi filmek után érkezik a folytatás, a napokban pedig bejelentette, hogy a forgatókönyvet az Office sorozatból is ismert Mindy Kaling, és Dan Goor fogják írni. Ennek örömére nézzük, mit tudunk eddig az ikonikus film harmadik részéről!

A szereplők

Egyelőre csak annyi biztos, hogy Reese Witherspoom újra Elle Woods bőrébe bújik. A színésznő a tavaly októberben azt nyilatkozta a ET-nek, hogy még a folyamat legelején vannak, így nem tud biztosat mondani, de szívesen látná maga mellett Jennifer Coolidge-t, Luke Wilsont és Selma Blairt is. Szerencsére Coolidge és Wilson is egyetértett abban: ha felkérik őket, szívesen visszatérnek ikonikus szerepeikhez!

De mikor érkezne?

Az MGM Studios bejelentette, hogy a jelenlegi tervek szerint a film 2022 májusában kerül a mozikba.

A történet

Dan Goor, az forgatókönyv egyik írója az ET-nek elárulta: szerinte a filmbeli Elle-nek mára már jópár gyereke van, így izgalmas lenne, ha szerepet kapna az ügyvédnő egy mini-énje is. Reese Witherspoon pedig még 5 éve fejtette ki a véleményét, miszerint a nők politikai szerepvállalása egyre inkább felkapott téma lett, így aktuális lenne, ha Elle azóta a Legfelsőbb Bíróságon dolgozna, vagy akár az Egyesült Államok egyik elnökjelöltje lenne!

Ennél több infó egyelőre nem látott napvilágot a filmről, viszont mi kíváncsian várjuk, mit tartogat a jövő kedvenc ügyvédnőnk számára!