A szomszédban forgott Robin Schulz új videója

Felemelő dance újdonsággal robbantja be a pénteket Robin Schulz!

Ezúttal a csodálatos hangú Kiddoval dolgozott össze, a végeredmény pedig egy igazán rádióbarát, azonnali dallamtapadást okozó közös lett. 

A világ egyik legkedveltebb producere nem akármilyen évet tudhat maga mögött. Januárban Alidával közös „In Your Eyes” című remekével került a slágerlisták élére: a track óriási sikert aratott világszerte, amit hazánkban is előszeretettel pörgették a rádiók. Robin itt azonban nem állt meg és újabb slágerbombát robbantott: minden idők egyik legkedveltebb partizenéjét porolta le, és közel 25 év után olyan köntösben hozta vissza nekünk Wes „Alane” című megahitjét, ami a feldolgozás-kritikusok elismerését is azonnal elnyerte.

Most sem okozott csalódást a német szupersztár, az „All We Got” ismét óriási kedvencnek ígérkezik. Robin és a svéd énekes-dalszerző, Kiddo ezúttal arra bíztatják rajongóikat, hogy merjünk újra nagyot álmodni. 

Amikor először meghallottam a dal demó változatát, azonnal beleszerettem Kiddo egyedi hangszínébe és a szám üzenetébe

– mesélte a DJ.

Az „All We GotKiddo karakteres vokáljának és Robin hamisíthatatlan dance stílusjegyeinek köszönhetően kétség kívül a hallgatók legújabb kedvence lesz.

Az újdonsághoz Bukarestben forgatták a videóklipet, ami két tornász barátságának és egyben rivalizálásának történetét meséli el. A két főszerepet Olivia Cimpian és Andrada Craciun profi román tornászok alakítja a fantasztikus képi világú videóban.