Emlékeztek még Austin Mahone-ra? Az énekes most (állítólag) a használt alsóját árulja OnlyFans-en

Durva ez a 2020.

Austin Mahone 2012-ben kezdte a zenei karrierjét, most, 8 évvel később pedig úgy néz ki, egészen más karriert választott magának. Az énekes ugyanis pár hete regisztrált az OnlyFans oldalra, ahol többnyire meztelen képeket illetve videókat árulnak magukról a felhasználók a feliratkozóiknak, akik havidíjat fizetnek a kontentért. A követői legnagyobb bánatára Austin eddig nem vetkőzött le nekik teljesen, azonban egy nagyon érdekes, állítólagos képernyőkép látott napvilágot az egyik beszélgetéséből, melyben azt állítja, 300 dollárért, átszámítva 90 ezer forintért eladná az egyik használt alsóját.

Hogy telik a napod? Eladnád az egyik használt boxered?

Nagyon jól telik – természetesen eladnám neked az egyik használt boxerem, de van egy ára…

Mennyi lenne?

300 dollár

– áll az állítólagos beszélgetésben.

Természetesen semmi nem támasztja alá a kép valódiságát azon kívül, hogy a Twitter felhasználó, aki megosztotta, azt állítja, igazi, így mindenki eldöntheti magának, mit hisz. 

Azért a zenei karrierjét sem hanyagolta el teljesen Austin, hiszen a nagyközönség számára csütörtökön jelent meg legújabb kislemeze, mely a Summer Love címet kapta, az OnlyFans feliratkozói azonban már napokkal azelőtt hallhatták a dalt.