Az elmúlt évek 10 legjobb MTV EMA fellépése

Neked melyik volt a kedvenced?

Pontosan egy hónap múlva, november 8-án kerül megrendezésre az idei MTV European Music Awards, és bár az idei egy kicsit más lesz, mint az eddigiek, biztosak vagyunk benne, hogy ennek ellenére is felejthetetlen show-ban lesz részünk. A jelöltek listája igencsak színesre sikerült, ráadásul a rajongók által megszavazott kategóriákban 5 másodpercenként voksolhatunk a kedvenceinkre. Amíg izgatottan várjuk a díjátadót, összegyűjtöttük az elmúlt évek 10 legjobb EMA fellépését! 

Dua Lipa – Don’t Start Now (2019)
https://youtu.be/WHQ0F2Aa7Oc

Dua nem adta alább a tökéletesnél a tavalyi EMA-n, ugyanis rég láttunk ilyen profin megkomponált és látványos fellépést. A második albuma, a Future Nostalgia első kislemezes dalát 34 sárgába öltözött táncoslánnyal a színpadon adta elő egy fekete, testhez feszülős ruhában, és a tánctudását sem félt megcsillogtatni a szám átvezetője alatt. 

Camila Cabello – Havana (2017)

Camila mindent beleadott a 2017-es EMA fellépésébe, ahol egy piros ruhában és látványos koreográfia kíséretében a Havana című megaslágerét adta elő. Az énekesnő egyébként a legjobb pop előadónak járó szobrocskát vihette haza az est során. 

Miley Cyrus – Wrecking Ball (2013)

Miley egy egyszerű, de gyönyörű előadással káptáztatta el a 2013-as díjátadó nézőit, ahogy a Wrecking Ball című slágerét énekelte. A fellépés igencsak megható volt, de a botrány sem maradt el: az este folyamán ugyanis, ha már Amszterdamban volt, az énekesnő a színpadon rágyújtott egy füves cigire is, mely az EMA történetének a mai napig az egyik legmegosztóbb és legemlékezetesebb pillanata.

Little Mix & Nicki Minaj – Good Form / Woman Like Me (2018)

Ilyen egy vérbeli girl power fellépés! A rapkirálynő és a Little Mix 2018-as produkciójától még a lélegzetünk is elállt: a sejtelmes intro után Nicki a Good Formot adta elő, ezután pedig a Little Mix-szel közös Woman Like Mecsendült fel tökéletesen megkomponált színpadkép kíséretében.

Martin Garrix & Bebe Rexha – In the Name of Love (2016)
https://youtu.be/YRkbWyARrzw

Bebe Rexha és Martin Garrix az érzelmesebb oldalukat csillogtatták meg a 2016-os gálán, mikor is az In the Name of Love című közösüknek egy visszafogottabb változatát adták elő. Az énekesnő a hangja mellett a piros estélyi ruhájával kápráztatta el a közönséget, Garrix pedig gitáron kísérte a produkcióban.

Niall Horan – Nice to Meet Ya (2019)
https://youtu.be/II9bB31OSro

Niall Horan a tőle megszokott önbizalommal és lazasággal állt ki a tavalyi EMA színpadára, hogy előadja a Nice to Meet Ya című szerzeményét. A fellépést gitáron kísérte, a vokáljai pedig hibátlanok voltak. 

Hailee Steinfeld – Back to Life (2018)

Hailee két évvel ezelőtt adta elő az Űrdongó film betétdalául is szolgáló Back to Life című dalát az EMA-n, és egy igencsak látványos produkciót villantott! Amellett, hogy fellépett, ő volt az est házigazdája is, sőt, még jelölést is kapott a legjobb pop előadó kategóriában, ám ezt végül nem nyerte meg.

Halsey – Graveyard (2019)
https://youtu.be/_hlYd0GgzoI

A tavalyi gálán Halsey mindent bevetett, ami elengedhetetlen egy emlékezetes fellépéshez: a látványos színpadkép egy virágos mezőt ábrázolt középpontban egy körhintával, a koreográfia tökéletesen meg volt komponálva, a produkció végére pedig szó szerint lángra is lobbantotta a színpadot. Így kell ezt csináni!

Marshmello, Anne-Marie & Bastille – Friends / Happier (2018)

Mi lehet jobb egy megaslágernél egy díjátadón? Két megasláger! Marshmello 2018-as fellépése az Anne-Marie-vel közös Friends dalának akusztikus változatával indult, majd a Happier csendült fel a Bastille-al karöltve, a színpadképről pedig a rengeteg Marshmello-sisak alakú labda gondoskodott, melyeket a közönségbe dobáltak.

Ava Max – Torn / Sweet But Psycho (2019)
https://youtu.be/WljmTUSFuZw

Ava a tavalyi díjátadón a hangjára helyezte a fókuszt, és az eddigi egyik legszebb fellépésével kápráztatott el minket, ahogy a Torn és a Sweet But Psycho slágereit énekelte. A csodás vokálok mellett említésre méltó a fellépőruhája is, melyben egyszerűen káprázatosan festett!