Megjelent az év legjobban várt hazai kollaborációja

Berkes Olivér és a BSW bomba slágerrel jön!

Világszínvonallal robog felénk a legújabb slágervárományos. Magyarország egyik kedvenc férfi hangja és a sztár rapduó összefogott, az együttműködés pedig egy beleköthetetlen, modern pop track lett.

Hallottunk anno egy dalt a rádióban, amiről azt hittük, hogy valami amerikai produkció. Később kiderült, hogy Berkes Olivér volt az! Ezek után amikor megkeresett minket a demóval, nem sokat gondolkoztunk, azonnal belevágtunk.

– meséli a BSW.

Személyesen is működött a kémia, jó volt Olivérrel együtt melózni, profi es gördülékeny volt a munka, és nyugodtan kijelenthetem, hogy ez a végeredményen is hallatszik! Szívünkhöz nőtt ez a projekt, annak ellére, hogy közös dal, mégis mindenki a sajátjának érzi! Mi hoztuk bele a tőlünk megszokott lazaságot, Olivér es Smithmusix pedig a zenei fantáziát és maximalizmust. Amerika lett a cucc!

– teszik hozzá nevetve.

A triumvirátus okkal büszkélkedhet, hiszen ebben a produkcióban mindenki a legjobbat nyújtja. Olivér hangja ebben a műfajban is tökéletesen szól, a fiúk vagánysága és rapbetétjei pedig óriási löketet adnak. Igazi belevaló slágert hoztak tető alá.

Már nagyon régóta követem a BSW pályafutását, ezzel párhuzamosan pedig a trap stílusban is elmerültem. Szerettem volna egy ilyen jellegű dallal is jelentkezni, azonban ez egy nagyon éles váltás lett volna. Elkezdtünk gondolkodni, hogyan tudnánk ezt a zenei világot az én zenéimbe integrálni, és közreműködőnek egyből a BSW ugrott be. Imádtam a srácokkal dolgozni. Mindenki azt csinálta, amihez valójában ért

– meséli Olivér.

A dal egy izgalmas klippel érkezik, amelyben Olivér megszabadul macho frizurájától, a srácok menekülőre fogják, Metzker Viki pedig szundikál.