10 érdekesség, amit valószínűleg nem tudtál Gwen Stefaniról!

Az énekesnő születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk néhány érdekességet.

A ma 51 éves énekesnő generációk ikonja volt, nem csak szóló karrierje volt meghatározó, hanem a No Doubt frontasszonyaként milliók rajongtak érte. Az elmúlt időszakban egy kicsit visszavonult a reflektorfény elől, viszont tervezgeti nagy visszatérését – aminek épp itt az ideje már.

Az ikonikus vörös rúzs

Hosszú évekig kvázi ismertetőjele volt a vörös rúzs. Ez honnan jött? Még középiskolás éveire nyúlik vissza történet, ugyanis ekkor kapott nagymamájától egy rúzst ajándékba, azóta pedig nem tud leállni az árnyalattal.

Egy gyorsétteremben dolgozott fiatal korában

Úgy tűnik, nagyon sok celebritás dolgozott vendéglátásban többek közt még mielőtt világhírnévre tettek volna szert. Gwen sem különb, Ő a Dairy Queen-ben volt felszolgáló, ami egy amerikai gyorsétterem lánc. Elmondása szerint a sok zsíros ételtől jól meg is hízott.

Majdnem Ő lett Brad Pitt párja

Egy hajszál választotta el attól, hogy Brad Pitt mellett Ő legyen a női főszereplője a Mr. és Mrs. Smith című filmnek, de végül Angelina Jolie lett a befutó – árulta el a 2008-as Vogue interjújában.

A sárga a kedvenc színe

És igazán egyszerű magyarázata van rá: boldoggá teszi! Igaz, sminkben nem szeret erős színeket hordani, de a sárga bármikor, bármilyen formában jöhet.

Eredetileg nem Ő lett volna a No Doubt frontasszonya

Gwen a kezdetekben csak vokalista volt, és John Spence volt az énekes a bandában, ám 1987 decemberében egy koncert előtt öngyilkos lett. Fel is oszlottak pár hétre, majd újult erővel tértek vissza, akkor már Stefanival az élen.

A 2000-es évek elejéig nem volt stylistja

És ez meg is látszott: hiába számított óriási divatdiktátornak akkoriban, ma azért egy kicsit furcsán tekintünk vissza például erre a szettre, nem?

Eredetileg sötétebb barna a hajszíne

Hiába köti mindenki a platinaszőke hajat hozzá, az olasz felmenőkkel rendelkező énekesnő eredeti hajszíne sötétbarna. Egy fodrász talált ki egy keveréket számára, ami nem roncsolja a haját, hiszen hetente festette régebben, hogy mindig tökéletes árnyalata legyen.

Diszlexiás

Több interjúban is elmondta, olvasási nehézségekkel küzd gyerekkora óta. Viszont minden fiatalt arra ösztönöz, hogy Őt tekintsék a tökéletes példának és egy kis apró nehézség ne akadályozza meg, hogy az álmaikért harcoljanak.

A Hollaback Girl valójában egy diss-dal

Courtney Love hívta cheerlader-nek Gwent egy 2004-es interjúban, Gwennek pedig több se kellett. Meg is írták élete egyik legnagyobb slágerét… a többi pedig már csak poptörténelem.

Új zenén dolgozik

Utoljára 2016-ban jelentkezett stúdióalbummal, ez pedig már négy éve olt. A This Is What The Truth Feels Like pedig egy tökéletes pop lemeznek mondható. Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő.