© Phil Knott

24kGoldn „Mood” című dala már világszerte uralja a slágerlistákat

Golden Landis Von Jones vagy ahogy a legtöbben ismerik 24kGoldn maga sem gondolta volna, hogy “Mood” című dala rövid időn belül meghódítja a világot, és az év egyik legnagyobb slágerévé válik. 2019 januárjában megjelent “Valentino” című dalának fogadtatása már előrevetítette a fiatal tehetség sikerét, ám a “Mood” megjelenése még azt is felülmúlta. A dal jelenleg az első helyen áll a Spotify globális slágerlistáján, hatodik a Billboard Hot 100-on, második a brit kislemezek listáján, hazánkban pedig vezeti a Stream Top 40 slágerlistáját.

A fiatal zenész így nyilatkozott a dalról:

Mindig tudtam, hogy ez egy hatalmas dal, de nem gondoltam, hogy ennyire hatalmas lesz. Olyan, mint egy gyerek: megszületik, felnevelem, majd elküldöm a világba, és történik ami történik ezután.

A dal sikerét mi sem mutatja jobban, mint az a tény, hogy megjelenése után egy hónappal már 12.000 videóban használták a TikTok felületén, szeptemberre ez a szám pedig túllépte az egymilliót. A siker titkát többen abban látják, hogy a dal a hiphop elemeit felhasználva, egy fiatalos és popzenei hangzást hoz létre, dalszövegében pedig a párkapcsolatok problémáiról mesél.

A fiatal tehetség azonban nem áll meg, és már javában dolgozik “El Dorado” című lemezén, melynek megjelenését 2021-re tervezi.