Rihanna turnézna majd új albumával

Majdnem öt éve, hogy utoljára kaptunk Rihanna lemezt, a várakozás azonban úgy tűnik hamarosan a végéhez ér, mindösszesen pár dolog maradt hátra, mint azt Rihanna mesélte legutóbbi interjújában.

Rihanna sikere már a kezdetek óta töretlen. Tizennégy kislemeze lett No.1 a Billboard Hot 100 listáján, ezzel minden idők egyik legsikeresebb énekesnőjévé válva. Az utóbbi időben a legtöbb idejét a Fenty Beauty névre hallgató sminkmárkájának szentelte, melynek új arcápolási termék ágazata a közelmúltban debütált Fenty Skin néven.

Tegnap került megrendezésre a #SavageXFentyShow, melynek keretében interjút is adott az énekesnő a The Associated Press-nek, melynek keretében elárult pár dolgot új albumával kapcsolatban:

Szeretnék turnézni, de nem tudok, így hát itt vagyok a zenével, amit szeretek és próbálom kitalálni hogyan csinálhatok vizuális anyagot hozzá.

Mesélte Rihanna a munkálatokkal kapcsolatban.

Az énekesnő folytatta…

Ez egy kihívás is egyben, ugyanakkor szeretem a kihívásokat és meg fogom csinálni.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy jelenleg azon van, hogy jól érezze magát a zenével, amit csinál:

Manapság minden olyan nehéz, a zenével próbálom levezetni azokat a dolgokat, amiket érzek.

– árulta el Rihanna a riporternek.

Egy dolog biztos, az album már elkészült, mint az korábban kiderült. A belsős emberek szerint már csak a megfelelő pillanatra várnak, hogy az énekesnő visszatérjen a scene-re.