© Magneoton

Mesefigura inspirálta Tolvai Reni új klipjét!

Íme az Angyal!

Megérkezett Tovai Reni legújabb dala, mely az Angyal címet kapta, és az énekesnő elmondása szerint egy szerelmi háromszögről szól. A főhősnő mindkét férfiban mást szeret, hiszen ami az egyikben meg van, az a másikban nincs, és azt érzi, hogy egyiket sem tudja elengedni, nem tud választani közöttük. Ezt a vívódást valahol élvezi, ugyanakkot fájdalmas is tud lenni. De vajon saját tapasztalatairól énekel Reni?

Rengeteg barátom, barátnőm, és jómagam is voltam már ilyen helyzetben tinikoromban! Azért szerettem volna ezt a témát a dalhoz, mert valahogy egyből ez jutott eszembe, amikor meghallottam a demót. Tudom, hogy sok ember életében van jelen ez a helyzet, és ez a dal nekik szól

– mesélte az énekesnő.
Reni csodaszép ruháját Kiss Márk készítette.

A számhoz természetesen klip is forgott, méghozzá nem is akármilyen! Reni az ikonikus mesehős, Jessica Rabbit bőrébe bújt Kiss Márk segítségével, akinek a videóban látható ruhát köszönheti, az ötlet pedig egy rajongótól számrazott.

Egy rajongóm írta nekem, hogy akárhányszor meglát, Jessica Rabbit jut rólam eszébe a Roger nyúl a pácban filmből, úgyhogy úgy döntöttem, ez lesz a koncepciója a videónak. Nagyon közel áll hozzám Jessica Rabbit, mint fiktív előadó, imádom a nőiességét, és a mozgását is. 

Az énekesnő egy színháztermet bérelt ki, és ott forgatták le az igazán érzékire sikerült klipet. Reni mellett két férfi szereplő is feltűnik benne, akik ámulva csodálják az előadását: az egyik a nézőtérről, a másik pedig a bejárati ajtóból, titokban.

A dalnak a szövegét egyébként Tabár István írta, a zenét Szabó Zé készítette, a maszterért és a keverésért pedig Fehér Holló volt felelős.