Íme Miley Cyrus és a BTS fellépése az iHeartRadio fesztiválról!

Az énekesnő és a fiúbanda is egy-egy negyed órás műsorral készültek.

Az idei iHeartRadio Music Festival a legtöbb ilyen eseményhez hasonlóan nem úgy zajlott, mint az eddigiek, ám a tizedik jubileumát ünneplő rendezvény szerencsére nem maradt el, csupán virtuálisan került megtartásra. A fellépők között szerepelt Miley Cyrus és a BTS is, és mindketten szokásukhoz híven lenyűgöző online koncerttel kápráztatták el a rajongóikat. Íme a fellépéseik!

Miley Cyrus 

Az énekesnő mostani korszakát nagyban inspirálta a ‘70-es, ‘80-as évek zenéje, ehhez illően pedig egy Blondie feldolgozással, a Heart of Glass-szal nyitotta a setjét, majd a két évvel ezelőtti Mark Ronsonnal közös dalával, a Nothing Breaks Like a Hearttal folytatta. A fanok legnagyobb örömére egy korábbi slágere, a Who Owns My Heartis felcsendült, mielőtt a legutóbbi, Midnight Sky című kislemezével zárta volna a fellépést. 

BTS
https://youtu.be/-ZFKIpx7lLo

A koreai fiúcsapat a legújabb, hatalmas sikernek örvendő slágerével, a Dynamite-tal kezdte a koncertet, majd a Make It Right és a Spring Day című dalokat hallhatták élőben a nézők. A szokásukhoz híven igazán látványos és vérprofi koncertet a Boy With Luvval zárták a srácok.