Hivatalos: készül Madonna önéletrajzi filmje!

Az énekesnő maga írja és rendezi az alkotást.

Madonna és a Universal Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy készül az énekesnő egyelőre cím nélküli önéletrajzi filmje, melyen az Oscar-díjas Diablo Cody-val, és a háromszoros Oscar-jelölttel, Amy Pascallal dolgozik. Amellett, hogy a popikon írja a forgatókönyvet, rendezőként is jegyzi majd az alkotást. 

Szeretném elmesélni azt a hihetetlen utazást, amire az élet invitált engem művészként, zenészként, és táncosként – emberként, aki próbálja megtalálni a helyét a világban. A film középpontjában a zene áll. A zene vitt mindig előre, a művészet pedig életben tartott. Számtalan eddig nem ismert és inspiráló történetem van, és ki is mesélhetné el ezeket hitelesebben, mint én magam?

– áll Madonna közleményében.
Madonna maga írja és rendezi az alkotást.

Amy Pascallal már dolgoztak együtt az 1992-es Micsoda csapat! című filmen, a producer elmondása szerint pedig alig várja az újabb közös munkát:

Ez a film egy igazi szerelem-projekt számomra. A Micsoda csapat! forgatása óta ismerem Madonnát, és el sem tudnék képzelni annál izgalmasabbat, minthogy vele és Diabloval életre keltsük a történetét a mozivásznon.

Az egyelőre nem publikus, hogy ki fogja játszani az énekesnőt a filmben, de minden jel arra mutat, hogy az Ozark sorozat sztárjára, Julia Garnerre esett a választás! A munkálatok már megkezdődtek, a premier tervezett dátumáról azonban egyelőre nincs hír.