Ő alakíthatja Madonnát az önéletrajzi filmjében!

Úgy néz ki, filmet készít az életéről a popkirálynő!

Bár még hivatalosan még nem jelentette be, nagyon úgy fest, hogy önéletrajzi filmet tervez Madonna. A pop nagyasszonya már egy ideje egy forgatókönyvön dolgozik Diablo Cody-val, akinek a nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Juno vagy a Gonosz halott, a közös munkáról pedig pár videót is megosztott az Instagram oldalán.

https://www.instagram.com/p/CDzb_0dBYUz/?igshid=900pq57dt65o

A popdíva képeket is posztolt a régi naplóiról és dalszövegeket tartalmazó füzeteiről, pár napja pedig arról beszélt, hogy színészeket keres a filmhez. Most úgy néz ki, megvan, ki alakítja majd a fiatal Madonnát: nem más, mint az Ozark sorozatból ismert Julia Garner! Az énekesnő és a menedzsere, Guy Oseary is egy napon kezdték el követni a színésznő Instagramját, így szinte biztos, hogy közös munkát terveznek vele.

Julia Garner alakíthatja a fiatal Madonnát az önéletrajzi filmjében.

Nem áll távol a rendezés Madonnától, ugyanis a 2008-as Mocsok és bölcsességet, illetve a 2012-es W.E.-t is ő rendezte, az életéről pedig már több film is készült, ám ezek közül egyikhez sem adta áldását az énekesnő. Nem csoda, hiszen senki más nem tudja olyan hitelesen elmesélni a történetét, mint saját maga, így mi izgatottan várjuk, mi sül ki belőle.