3 év házasság után válik Carbi B

5 nappal az évfordulójuk előtt nyújtotta be a válókeresetet.

3 év házasság után elválik Cardi B férjétől, Offsettől. A pár szeptember 20-án ünnepelte volna az évfordulójukat, ezelőtt csupán 5 nappal nyújtotta be a rapper a válókeresetet. Cardiék 2017-ben, titokban házasodtak össze, mielőtt a Migos-tag nyilvánosan is, egy phildadelphiai koncerten megkérte volna a felesége kezét. A párnak van egy közös, két éves kislánya, Kulture. 

A két rapper 3 éve él házasságban.

Nem meglepő Cardi döntése, ugyanis az évek során számtalan pletyka röppelt fel arról, hogy a férje többször is megcsalta. Ezzel kapcsolatban idén januárban nyilatkozott a japán Vogue-nak:

A férjemmel megvannak a magunk problémái, megcsalás, ilyenek, de úgy döntöttem, vele maradok, és közösen megoldjuk a dolgokat. Emiatt sokan mérgesek rám, sokan csalódtak bennem.

A rapper azt is elmagyarázta, mi állt az akkori döntése hátterében.

Ha szeretsz valakit, és mégis elhagyod, akkor depressziós leszel, és hiába mondják mások, hogy ne beszéljek vele, addig nem leszek boldog, amíg nem rágtuk át magunkat a problémáinkon.

Ha Cardi magánéletében nem is felhőtlen, a karrierje ettől függetlenül a csúcson van: legújabb, WAP című kislemeze mind a Billbord Hot 100, mind az új, Billboard Global 200 slágerlisták élén csücsül, így jelenleg az egyik legnépszerűbb dal a világon.