Minden, amit tudni lehet Jacob Elordi új barátnőjéről!

A párt a napokban kézenfogva kapták lencsevégre!

Nemrégiben szakított Zendaya és Jacob Elordi, a színésznek pedig úgy néz ki, máris új barátnője van Kaia Gerber személyében. A párt pár napja egy étteremben látták együtt, a napokban pedig már kézenfogva kapták őket lencsevégre New York-ban. De ki is ez a lány, és honnan lehet ismerős a neve? Íme minden infó, amit tudni lehet róla!

Nemrég ünnepelte a 19. születésnapját
https://twitter.com/maddyxperez/status/1303113203719778305?s=21

2001 szeptember 3-án született, így a napokban ünnepelte 19. születésnapját. A pletykák szerint Jacob ez alkalomból vitte el vacsorázni a lányt, amikor egy étteremben látták őket együtt pár napja.

Cindy Crawford az édesanyja 

Kaia édesanyja nem más, mint a világhírű modell, Cindy Crawford. Édesapja, Rende Gerber szintén modellként kezdte a pályáját, majd üzletemberként folytatta, és világszerte több tucat bárnak, étteremnek, és szórakozóhelynek a tulajdonosa. Rende és Cindy 1998-ban házasodtak össze, egy évre rá pedig megszületett első gyermekük, Kaia testvére, Presley Gerber.

Nem esett messze az alma a fájától

Nem meglepő módon szülei után Kaia is a modell pályát választotta. 10 éves volt, mikor megkezdte a karrierjét, méghozzá nem is akárhol, hanem egyenesen a Versace junior line-jánál. Azóta olyan márkáknak dolgozott, mint a Calvin Klein, a Mark Jacobs, az Alexander Wang, a Prada vagy a Chanel, csak hogy párat említsünk, 2 éve pedig bezsebelte élete első szóló magazincímlapját is a Vogue Paris címlaplányaként. 

Az év modellje

2018-ban ő nyerte az év modellje díjat a neves The Fashion Awards-on. 

Színészként is kipróbálta magát

15 évesen kapta első szerepét az Egy anya négy lánya című filmben, egy évre rá pedig a Rich Kids of Instagram sorozat egy részében tűnt fel. Idén láthattuk először videoklipben is: Rainsford Crying in the Mirror kisfilmjében szerepelt.

Ariana Grande exével járt

3 hónapig járt Ariana Grande exével, Pete Davidsonnal, mielőtt idén februárban szakítottak volna.