Jön a legrosszabb X-Men film?

Így reagált az egyik főszereplő az igazán negatív kritikára.

Hosszú-hosszú évek kellett ahhoz, hogy a legújabb X-Men rész a filmvászonra kerüljön: a legelső előzetes még 2017 végén került fel a legnagyobb videómegosztó portálokra, illetve a reklám slotokba a mozikban. Szeptember 3-án pedig végre bemutatásra kerül itthon is Az új mutánsok c. film.

Ennek a csúszásnak pedig igazán egyszerű az oka: a forgatás elején még a Fox uralta a jogokat, majd jött a Disney és felvásárolt ezt azt. Ezt pedig egy átlag ember is tudja képzelni, hogy megtörténhet. De mi a valódi ok? A ScreenRant újságírói utánajártak egy kicsit mélyebben a dolgoknak és kiderült, hogy a készítők annyira pocséknak találták a film első verzióját, hogy az is szóba jött, hogy az egész filmet előröl kezdik. Ennek pedig az lett a következménye, hogy több részt is kivágtak és megpróbálták egy tipikus szuperhősös filmmé avanzsálni – ez lesz a veszte? Ha összehasonlítjuk a 2017-es, majd a mostani előzeteseket, láthatjuk, hogy az a misztikum és sötétség, mely az elsőkben megvolt, menet közben valahol elveszett, így az egész horrorszála is eltűnni látszik.

Maisie Williams neve ebből a filmből lehet ismerős a televízió szerelmeseinek, hanem a HBO nagysikerű, Trónok harca c. szériából, ahol Arya-t játszotta a színésznő. A napokban pedig belefutott egy igazán negatív kritikába, melynek címe is úgy kezdődött, mint „A legrosszabb X-Men film” – a reakció pedig minden forintot megér.

Pont úgy hangzik, mint amit nem lehetne kihagyni! Ideje jegyet venni rá.

– csiripelte a színésznő.

A film az Egyesült Államok bizonyos részein tegnap óta nézhető a mozikban, itthon pedig szeptember 3-án lesz először lehetőségünk betekintést nyerni az új X-Men világba és eldönteni, megugorja-e az elvárásokat a spin off.

A filmről

A 20th Century Studios és a Marvel Entertainment filmjében egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.Fórum Hungary