Remixek, új dalok és a popkirálynő egy lemezen

Ha azt hitted, hogy a Dua Lipa, Madonna és Missy Elliot triumvirátusát idén már nem lehet fokozni, akkor van egy rossz, valójában pedig fantazstikus hírünk, lehet! Az albán származású énekesnő megfejelte az év albumát és egy olyan klublöketet adott a „Future Nostalgia”-nak, hogy a fal adja a másikat, itt a „Club Future Nostalgia”!

Dua Lipa Amerika elsőszámú, többszörös Grammy nyertes dj-producerével, The Blessed Madonnával dolgozott össze, a közös munkában pedig überelhetetlen trackek születtek. Vadonatúj köntöst kapott a „Levitating” megahit és Mark Ronson keze alatt újászületett a „Physical” is, amiben nem más, mint Gwen Stefani működött közre.

Az új kislemezről Dua Lipa így nyilatkozott:

Eszméletlen szürreális volt ez az elmúlt néhány hónap. Látni az embereket, akik úgy táncolnak otthon, mintha legalább a legmenőbb klubokban lennének, arra ösztönzött, hogy megszülessen a „Club Future Nostalgia”, amiben The Blessed Madonna abszolút partner volt. Összecsődítettük tehát a barátainkat, Madonnát, Missy Elliotot, Mark Ronsont és Gwen Stefanit, akikkel nagyszerű volt együtt dolgozni. Persze a lista még nem ért véget, rengeteg meglepetést tartogatunk még.

– tette hozzá az énekesnő.

Nem is csigázzuk tovább a kedélyeket, jöjjön az idei legnagyobb dobás!