Hoppá! Dua Lipa és Harry Styles elutasította a felkérést, hogy énekeljenek az MTV VMA-n!

Egyre több probléma körvonalazódik az idei VMA háza táján.

Kevesebb, mint egy hét múlva kerül megrendezésre az MTV Video Music Awards, melynél egyre több és több probléma merül fel, ezeket pedig úgy tűnik nem sikerül megoldani.

Kezdődött az egész azzal, hogy az idei év egyik legnagyobb dalát villantó Cardi B és Megan Thee Stallion biztosan nem fognak fellépni legújabb, „WAP” c. szerzeményükkel, ugyanis nem sikerült időben véglegesíteni a felek feltételeit. Majd többször is szó volt arról, hogy új neveket jelent be a csatorna, mint fellépők, viszont erre eddig nem került sor. Sokak szerint Taylor Swift visszalépett, ezért húzódik ennyire a bejelentés.

Több alkalommal arról is szó volt, hogy az összes élő fellépés elmaradhat a koronavírus járvány miatt.

A Hits Daily Double információi szerint a két szupersztár még a bejelentések előtt elutasította az esetleges fellépés lehetőségét, így a szervezők kvázi ignorálták őket: egyetlen (nagyobb) kategóriában sem jelölték sem Dua-t, sem Harry-t, pedig igazán nagyot mentek az elmúlt időszakban.

Most, hogy ebből kisebb botrány keletkezett az interneten, gyorsan bedobták a “Nyár dala” kategóriát, melyben mind a két előadó jelölve lett ironikusan.

Vajon kaptak volna jelölést, ha nem utasítják el a fellépést? Ezt már soha nem tudjuk meg, de az biztos, hogy egyik előadó sem jelenik meg a díjátadón.