“Reméljük, sikerült mosolyt csalnunk az arcotokra!” – Szurikátáknak adott koncertet a Little Mix

Először csendült fel élőben a Holiday!

Ha nem szólt volna közbe a vírusjárvány, mostanra már, az eredeti terveknek megfelelően fél Angliát végigturnézta volna idén nyáron a Little Mix. Sajnálatos módon ez nem így lett, azonban a lányok ennek ellenére sem akarták fellépések nélkül hagyni a rajongóikat, és nem akármilyen online koncertet rittyentettek! 

A Meerkat Music egy angol szervezet, melynek célja, hogy a zene erejével támogassák a hátrányos helyzetűeket, ebben pedig a Nordoff Robbins zeneterápiával foglalkozó alapítvány van segítségükre. Ha pedig ez önmagában nem lenne elég, az eseményeik házigazdái irtó cuki és vicces szurikáták! Nekik adott ingyenesen streamelhető koncertet a Little Mix, ahol először csendült fel élőben legújabb kislemezük, a Holiday

Az új single mellett olyan slágereket énekeltek, mint a Woman Like Me, a Wings, és a Shout Out to My Ex, de előadták a Break Up Song-ot, és a Touch akusztikus verzióját is, a How Ya Doin’? és a Black Magic akusztikus változatai pedig kizárólag a Meerkat applikáción keresztül érhetőek el. 

Mindenki számára furcsa időket élünk, de reméljük, hogy a fellépésünkkel sikerült mosolyt csalnunk az arcotokra 

– ezekkel a szavakkal zárta Perrie az esemélyt.
Íme a teljes fellépés:
https://youtu.be/_xaFOONB7ps