Elképesztő stábbal érkezik a Gucci film!

Korábban több portál beszámolt a hírről, miszerint Lady Gaga következő filmes főszerepe Ridley Scott „Gucci” című projektjében lesz. Most azonban az is bejelentésre került, hogy Hollywood mely többi színésze csatlakozik majd hozzá. És a lista igen impozáns!

A várhatóan 2021 novemberében bemutatott film főszerepére többek között Angelina Jolie, Penelope Cruz, Anne Hathaway és Natalie Portman is szóba került, míg végül Gagára esett a rendező választása.

Az általa alakított Patrizia Reggiani és annak igaz története áll a film középpontjában. Guccio Gucci a híres márkaalapító unokájának exfelesége ő, akit megvádoltak férje 1995-ös meggyilkolásának kitervelésével. A „Fekete Özvegy” néven ismert nőt el is ítélték és napjainkban szabadult a börtönből.

De hogy mely színészek csatlakoztak még ehhez a történethez? A világ legelismertebb maffiafilmjeiben nagyot alakító Al Pacino és méltán híres kollégája Robert De Niro. Már ők borítékolják, hogy a film nagy sikereket érjen el a díjszezonban, de Hollywood legújabb kedvence a Házassági történet Oscar-jelölt színésze Adam Driver is a stábbal tart. A színész-énekes Jared Leto is szerepet kapott a filmben, Jack Huston és Reeve Carney mellett.

A film hivatalos bejelentésére és pontos megjelenési dátumára még várnunk kell, de valószínűleg hamarosan ezen információk is napvilágot látnak majd.