Főszerepben Lady Gaga – különkiadással jelentkezik a Budapest Park új LMBTQ-sorozata, a Ludus

A város vadonatúj LMBTQ-tematikájú partysorozata, a Ludus minden héten pénteken várja a bulizni vágyókat a Budapest Parkban. Augusztus 7-én pedig egy igazán izgalmas különkiadással jelentkeznek, hiszen Lady Gaga Chromatica című albumának hivatalos megjelenési party-jával kötötték össze az eseményt a szervezők.

A Ludus elnevezés mögött egy sejtelmes, buja magyarázat rejlik: ez egy görög kifejezés, a szerelem legjátékosabb formája. Vagyis ez a buli mindenkinek azt rejti, amire valójában vágyik – az egy éjszakás gyönyört az érzelmi hedonistáknak vagy szenvedélyes átutazóknak, és akár szerelmet az igazit kereső álmodozóknak. 

A júliusban startolt szabadtéri LMBTQ-partysorozat hétről hétre egyre több bulizni vágyót vonz a Hoppá terasz földszinti részén berendezett kis földi paradicsomba, ami tökéletesen rezonál a helyszín “Hagyd kint a valóságot” szlogenjével is. Augusztus 7-én ráadásul egy igazi ínyencséggel készülnek, az este ugyanis a melegikonnak számító Lady Gaga munkássága előtt tisztelegnek. Ennek apropója, hogy a szupersztár énekesnő a karantén alatt elhalasztott Chromatica című albumát nemrég jelentette meg, így Magyarországon először a Budapest Parkban ünnepelhetjük meg ezt a csodás, kritikailag is elismert anyagot egy exkluzív official release party keretein belül. Már csak azért is különleges ez az élmény, hiszen Gaga saját bevallása szerint másra sem vágyik, mint hogy a “Little Monster”-ek (így hívja rajongóit) együtt bulizzanak az új dalokra.

Rájöttem, hogy alig várom már, hogy lássam az emberek reakcióját, hogy együtt táncolhassunk a zenémre. El akarok menni valahová, bárhová, ahol ott egy csomó ember, és olyan hangosan üvöltetni ezt a lemezt, amennyire csak lehet – meg akarom mutatni nekik, mennyire imádom őket! Addig is remélem, hogy amikor a Chromaticát hallgatják, és végigkísérnek a saját, személyes utamon, a saját útjukat is megjárják, és ugyanúgy áttáncolják majd magukat a fájdalommal teli időszakokon, mint ahogy azt én is tettem.

Augusztus 7-én tehát itt a lehetőség, hogy eleget tegyünk Lady Gaga legnagyobb vágyának, azzal, hogy szimplán átadjuk magunkat az önfeledt szórakozásnak.

https://www.instagram.com/p/CDVuspMH-w9/?igshid=1ofsuqfux1dh6

A Budapest Park ezen kívül egyébként továbbra is kis létszámú élőzenei koncertekkel, Dumaszínházzal, hétvégente pedig több helyszínen zajló bulikkal várja a közönséget, amikről a www.budapestpark.hu oldalon tájékozódhattok.