© Universal Music

10 Lady Gaga dal, ami egy buliból sem hiányozhat

Az biztos, hogy ezekkel a dalokkal a pop egyik legnagyobb ikonjától nem lősz mellé!

Van bőven honnan válogatni a pop nagyasszony, Lady Gaga diszkográfiájából, hiszen 6 stúdióalbummal rendelkezik, 33 kislemezt dobott piacra, 12 promóciós kislemezzel karöltve, illetve 2 remix EP is napvilágot látott a szörnyanya karrierje során.

Augusztus 7-én pedig a Ludus Budapest és az Universal Music Hungary szervezésében egy hivatalos, Chromatica megjelenési bulin vehetünk részt, ahol az énekesnő legnagyobb slágerei mellett igazi fan kedvencek és a friss és ropogós album dalai is felcsendülnek majd. A következő válogatás pedig biztosan nem okoz majd csalódást senkinek sem, ha táncolni támadna kedve.

The Fame

Nem, most nem az egész albumról lesz szó, hanem magáról a címadó dalról, mely talán Gaga egyik legalulérékeltebb dala. Egy kicsit diszkós, nagyon pop és egy percre sem hiányzik belőle az énekesnőt meghatározó különlegesség.

Bad Romance

Hiába, Gaga legnagyobb slágerei még a leghalottabb társaságot is biztosan feldobják!

Bablyon

Ugye nektek is nagyon várós a remix, amiből hetekkel a megjelenés előtt már hallhattunk pár másodpercet?

Replay

Sok helyen felmerült már, hogy ez, vagy a Free Woman lesz-e a következő kislemez… biztosat mi sem tudunk mondani, illetve ahány fan, annyi válasz, de ezzel biztosan nem nyúlnának mellé így nyár végére.

Rain On Me

A múlt héten a Ludusban ez volt a himnusz, hiszen többször is ránk szakadt az ég… reméljük most csak teoretikus értelemben fogjuk közösen kiabálni a dalszöveget.

John Wayne

Nem csak bársonyosra csiszolt hang és a kellemes pop dallamok voltak meghatározóak Gaga karrierje során, egy kis lecsupaszított, már-már könnyed zúzás mindig felemelő lehet.

Alice

Az egyik legerősebb nyitódala az énekesnő egész karrierjének: felvezeti a témát és a stílust, emellett pedig még fülbemászó is.

Just Dance

Mint ahogy a cím is kimondja: minden jó lesz, csak táncolj! ??

Disco Heaven

Hiszen mindig érdemes kedvezni a vérbeli rajongóknak is egy-két eldugottabb, nem olyan ismert dallal is.

Sour Candy

Az egész világot izgalommal tartotta, milyen lesz egy K-Pop csajbanda, a BLACKPINK és a pop nagyasszony kollaborációja. Az biztos, hogy ez a lágy, dögös szerzemény mindenkit megmozgat. Ugye nem csalódtál?

A hivatalos album release party Facebook eseménye