Üdvözlünk a Chromaticán: hivalatos album release party

Ludus Chromatica Night a Budapest Parkban!

Július végén került megrendezésre a Ludus első tematikus bulija, amikor is Dua Lipa zenéje volt terítéken a Budapest Parkban. Jövő hét pénteken pedig már érkezik is a második felvonás, és ezúttal nem másé lesz a főszerep, mint Lady Gagáé: a Universal Music Hungary támogatásával a Chromaticára kalauzolnak el minket a szervezők a hivatalos album release party keretein belül. 

Augusztus 7-én minden Gaga fan kint hagyhatja a valóságot, és egy egész estét bulizhat végig az album dalai mellett az énekesnő legnagyobb slágereire, ez alkalomból pedig egy nyereményjátékkal is készültünk: egy páros belépő mellett 2 deluxe, és 2 standard Chromatica CD-ért játszhattok az Instagram oldalunkon!

https://www.instagram.com/p/CDV02QWAV5S/?igshid=m6emmev951q7

A Ludus Budapest legújabb, és az ország egyetlen állandó, szabadtéri LMBTQ témájú bulisorozata, mely péntekenként jelentkezik a Hoppá terasz földszinti részén. A helyszín különleges atmoszférája mellett fedett terasszal is rendelkezik, így az eső sem szabhat gátat a bulinak, mint ahogy az már a Dua Lipa Nighton is bebizonyosodott. 

https://www.instagram.com/p/CDVuspMH-w9/?igshid=11my013d88kkm

Az biztos, hogy most sem okoz csalódást a Park első saját szervezésű LMBTQ bulija, és augusztus 7-én méltóképp ünnepelhetjük Lady Gaga hatodik stúdióalbumának megjelenését. 

További infókért csekkoljátok a Ludus közösségi médiafelületeit, és a hivatalos Facebook eseményt: