Vesd bele magad az éjszakába Dua Lipával a Budapest Parkban!

Egy bulisorozat, amire mindig is vágytál!

Július 10-én startolt a Budapest Park első saját szervezésű LMBTQ bulisorozata, a Ludus, de természetesen nem idegen a téma a helyszíntől, hiszen már 3 éve ők adnak otthont a Budapest Pride hivatalos afterpartyjának. Most elérkezettnek látták az időt arra, hogy a sajátjukat is létrehozzák: a Ludus az ország egyetlen állandó szabadtéri LMBTQ bulija, mely hetente, péntekenként jelentkezik a Hoppá terasz földszinti részén.

https://www.instagram.com/p/CC1H64LgYlU/?igshid=hy4b4sx42e5t

A Park atmoszférája tökéletesen megalapozza a buli hangulatát, a “Hagyd kint a valóságot” szlogenjük pedig erre a rendezvényre is egy az egyben ráillik: a Ludus görög szó jelentése ugyanis a flörtölés, a játékos szerelem, és a hedonista, pillanatnyi élvezetek.

A szervezők tematikus estéket is tartogatnak a látogatók számára, ezek közül az első a Dua Lipa Night lesz július 24-én, mikor is a rezidens DJ, Imrik főként a brit énekesnő slágereit fogja pörgetni. Az eseményre pedig 2 páros belépőt is nyerhettek ide kattintva!

Abban biztosak lehetünk, hogy a Ludus nem fog csalódást okozni, és felejthetetlen bulikban lesz részünk péntekenként a Parkban!

Ne maradj le egy eseményről sem – itt tudod követni a Ludus-t: