Izgalmas dolgokkal készül Ariana Grande!

Két meglepetést is tartogat rajongói számára az énekesnő.

Nem mondhatják Ariana Grande rajongói, hogy ne lennének elkényeztetve az énekesnő által: az utóbbi 2 évben 2 stúdióalbummal, egy live albummal, egy filmzenei albummal, egy világkörüli turnéval, és legutóbb egy Justin Bieberrel közös duettel örvendeztette meg őket. Egy szóval egy pillanatra sem állt le, és még most, a pihenőidejében sem tervezi!

Eddigi hét parfümje mellé egy új illattal rukkol elő, melyet az Instagram oldalán jelentett be. Bár a nevét, az üvegcséjét és a piacra dobásának dátumát még nem fedte fel, az biztos, hogy még idén a boltok polcaira kerül. Elmondása szerint annyira imádja, hogy március óta csak ezt használja.

Már három éve, 2017-ben is 150 millió dolláros bevétele származott a parfümjeiből, tavaly pedig a Cloud el is nyerte az év illata díjat a Fragrance Foundation Awards-on. 

Emellett egy másik projekten is dolgozik, ami nem más, mint a Sweetener turnéfilm, erről azonban egyelőre semmilyen infót nem árult el.

Valószínűleg az új zene sem várat már sokat magára: Nasty című dalából egy részletet osztott meg az énekesnő még márciusban, és hozzátette, hogy alig várja, hogy visszatérjen dolgozni!

https://www.instagram.com/p/B-IUcULFbWt/?igshid=4s43hi6y16d4