© Rockstar Photographers

Ennyi! A kormány döntése szerint idén NEM lesznek fesztiválok, tömegrendezvények

Ezekben a percekben jelentették be a hírt.

A HVG információi szerint augusztus 15-e után sem engedélyezi a kormányunk a fesztiválok, valamint tömegrendezvények megtartását.

Gulyás Gergely jelentette be, hogy

a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó szabályokat augusztus 15. után fenntartják

ami azt jelenti, hogy ellehetetlenítik idén az alapból eltörölt fesztiválok után többek közt a Strand Fesztivált, az EFOTT-it és a SZIN-t is.

Ez azt is jelenti, hogy hiába az új line up, hiába a sok munka, idén semmi ilyesmiről nem lehet szó.

Minden fesztivál a maga dönti el, milyen lehetőséget ajánl fel a már jegy- vagy bérletbirtokosoknak. A szervezők közleményeit alább olvashatjátok.

View this post on Instagram

Nagyon sajnáljuk… 😢⁠ Minden eddiginél jobban vártuk az ideit. Azért nem soroljuk fel, hogy mi mindennel készültünk, mert egyrészt tudjátok, másrészt se a Ti, se a saját szívünket nem akarjuk fájdítani.⁠ Nem vártuk, ugyanakkor a lelkünk mélyén számítottunk is erre a helyzetre, hiszen 2020-ban minden fesztivál elmarad, szerte a világon. ⁠ Nehéz lesz most a jövőre koncentrálni, de azt el kell mondanunk Nektek, hogy a mi szervező csapatunk túlzás nélkül rajong a STRANDért. Éppen ezért biztosra vesszük, hogy pár nap múlva fel fogunk állni és azon törjük majd a fejünket, hogy hogyan építsük fel a 2021-es fesztivált. ⁠ Engedjétek meg, hogy ezúttal elsőként nekik, a STRAND szervező csapatának, a barátainknak, partnereinknek, szponzorainknak mondjunk egy hatalmas köszönetet. Idén minden bizonytalan, ezt nyilván a saját életetekben, munkátokban, suliban, vagy a szüleiteknél is tapasztaljátok. Nagyon nehéz volt az elmúlt fél évet végigcsinálni úgy, hogy közben állandóan szembejött a kérdés: lesz egyáltalán STRAND idén? Minden kollégánk-barátunk úgy dolgozott ezért az ügyért, mintha erre a kérdésre csak egyetlen, pozitív válasz létezett volna. Pedig tudtuk, hogy létezik egy másik válasz is, de nem engedtük meg magunknak, hogy arra koncentráljunk.⁠ (FOLYTATÁS AZ ELSŐ KOMMENTBEN!!!)

A post shared by Strand Fesztivál Official (@strandfesztival) on

Megosztás: