szallas.hu

Plázs: a nyár biztos bulipontja

 Azt még nem tudjuk, hogy mi lesz a fesztiválok és nagykoncertek sorsa a szezon hátralévő részében, de a balatoni ellazulás „epicentruma”, a siófoki Plázs biztos pontnak tűnik azoknak, akik a hétvégéken – ha nem is teltházas, de a korlátozásokat betartó – bulikra vágynak. 

A júliust záró és augusztust nyitó hétvégén például folytatódik a Metzker Viki & Friends sorozat. A hazai DJ szcéna női vonalának legkedveltebb szereplője péntekenként „kibérelte” a siófoki Plázson – a nagy múltú Palace utódjaként – épült Arénát, ahol július 31-én Metzker Viki vendége a Cashtag duó lesz, akik idén tavasszal a györfipálos klipjükkel kerültek előtérbe. Az Aréna-rezidens és vendégei bulijával párhuzamosan a Plázs Music Terrace-on szokás szerint habpartyba merülhetünk el.

Másnap – szombaton – három helyszínen is beindul az ismert bulifolyam a minőségi szórakozás, összetartó közösség és felejthetetlen élmények jegyében. A Coronita Balaton All Stars két helyszínen várja a bulizni vágyókat, fellépői közt ott lesz Purebeat, Steve Judge, Andrewboy, Daniel Nike, Christopher, Goldsound, Manic N, Miamisoul és Deep Junior. A Music Terrace-on pedig ezen a hétvégén is ismét a népszerű Wannabe Beach hozza el a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereit.

Persze a Plázs nem csupán az esti partikról szól. Nappal ejtőzést és csobbanást, az aktívabbaknak beach- és vízisportokat kínál. A szurkolók örömére pedig folytatódik az amatőr strandröplabda kupa szombaton és vasárnap.