Work It (Más ritmusra) – minden, amit eddig tudunk a Netflix új filmjéről

Érkezik a Netflix legújabb nagy dobása!

Augusztus 7-én érkezik a Netflix legújabb filmje, a Work It (Más ritmusra), a főszerepben pedig nem mást láthatunk majd, Sabrina Carpentert. Összegyűjtöttünk minden infót, amit érdemes tudni a zenés-táncos vígjátékról a premier előtt!

A szereplőgárda

A főszerepet a 21 éves énekes- és színésznő, Sabrina Carpenter kapta, akit olyan sorozatokban láthattunk már, mint például a Riley a nagyvilágban. Feltűnik még a filmben Liza Koshy, a Riverdale Drew Ray Tannerje, Michelle Buteau, A fiúknak, akiket valaha szerettem sztárja Jordan Fisher, és a Love, Simon-ból ismert Keiynan Lonsdale is.

A történet 

A főszereplő Quinn Ackerman egy ambíciókkal teli iskoláslány, aki mindent megtenne azért, hogy felvegyék álmai egyetemére, a Dukes-ra. Az ide vezető út nem más, mint a tánc, ám egy elég nagy problémával találja magát szemben: nem tud táncolni. Természetesen Quinn nem adja fel az álmait, és összehoz egy formációt, hogy közös erővel lenyomják a suli táncversenyén a bajnokcsapatot, akiket még soha nem győzött le senki. Vajon Quinnéknek sikerül? 

Az előzetes
A készítők

A filmet Laura Terruso rendezte, a producerek között pedig Alicia Keys, és Leslie Morgenstein is szerepel, aki olyan sikerprodukciókért volt felelős, mint a Gossip Girl, a Vámpírnaplók, vagy a Pretty Little Liars. A forgatókönyvet Alison Peck írta.

Forgatási helyszínek

A film nagy részét tavaly nyáron rögzítették Torontóban. Emellett a Los Angeles-i Cal State Northridge Egyetem kapmuszán is forgattak, ahol anno olyan hírességek koptatták az iskolapadot, mint Eva Longoria, Paula Abdul, Alyson Hannigan, vagy Diane Warren.

A filmzene

Természetesen saját dalok nélkül nem is lenne az igazi, pláne nem egy olyan csodálatos énekesnővel a főszerepben, mint Sabrina Carpenter. A szexi és dögös ritmusokhoz Carpenter lágy hangja tökéletesen passzol a Let Me Move You c. dalban. Fiatalos, friss és a diszkó reneszánsza alkalmával pedig még potenciál is rejlik benne bőven.

Work It (Más ritmusra) augusztus 7-én érkezik a Netflix-re!