© Panamy

Ismerd meg az Ocho Macho bölcsőjét, Kőszeget, egy fantasztikus klippremieren keresztül!

Személyes kiadvánnyal jelentkezett hazánk egyik legnépszerűbb zenekara!

Megérkezett az Ocho Macho legújabb felvétele, az Ahonnan én jövök!

Lola, a kislányom 8 éves és egyre többet kérdezget a gyerekkoromról. Egyik nap autóba ültünk a barátainkkal és bejártuk az „apa itt nőtt fel” helyeket Kőszegen.

Mesélte Gergő, a zenekar frontembere, akiben a kirándulásról hazaérve fogalmazódott meg: kellene erről egy dalt írni.

Másnapra meg is volt a szöveg. Hangszerelésében mindenképpen valami mást, valami újat szerettem volna, Bakonyi Bálint pedig el is kapta ezt a fonalat.

© Panamy

A hangvétel igazán magával ragadó, behunyt szemmel is átjár a Vas-megyei városka hangulata, ezt a hátborzongatóan őszinte és szívhez szóló élményt pedig csak fokozza a videóklip, amiben fantasztikus felvételeket láthatunk, szinte szippanthatjuk a kőszegi levegőt.

Az eddigi videóinknál nem volt koncepció, hogy a kép mutassa be a szöveget, ennél a dalnál viszont teljesen erre törekedtünk.

– árulták el Gergőék.

A zenekar lassan 20 éve meghatározó és egyben hiánypótló szerepet tölt be a hazai zenei szcénában. Egyedi hangzásviláguknak köszönhetően minden zenéjük igazi unikum, melynek titka a különböző műfajok fúziójában rejlik: a reggae, a ska, a punk és a latin zene találkozása felejthetetlen összhatást alkotnak.

A háromszorosan platinalemezes és Fonogram-jelölt banda minden jelentős hazai fesztivál állandó szereplője, élő koncertjeik pedig hatalmas tömegeket mozgatnak meg és késztetnek hajnalig tartó táncolásra. 2015-ben a Nagy-Szín-Pad! tehetségkutató nyerteseként lehetőségük volt a Sziget nagyszínpadján is fellépni.

© Panamy

A srácok lételeme az alkotás, így sorra jelentkeznek jobbnál jobb felvételekkel. Olyan nagysikerű slágereket köszönhetünk nekik, mint a YouTube-on már 32 milliós nézettségű Jó nekem, vagy a szintén közönségkedvenc El Mundo Fantástico.