MUSICDAILY CHART: TOP 25 2020/29.HÉT- TOPLISTA

Harry Styles még mindig legyőzhetetlennek bizonyul, YUNGBLUD előretört a listán, míg a BLACKPINK jelentősen visszaesett. Nézzük a 29. heti eredményeket!

1. Adore You- Harry Styles 1⬆️

Hétről- hétre csökken Harry előnye a listán, de úgy látszik még mindig nem tudják megszerezni előle a vezető pozíciót. Azt azonban fontos megjegyezni, hogy a mai alkalmon kívül még maximum kétszer vezetheti Adore You című slágere a toplistát. Hogy mi lesz utána azt senki sem tudhatja.

2. Moral of the Story- Ashe, Niall Horan 2⬆️

Az egykori One Direction taggal készült kollaborációja miatt Ashe az egyik legsikeresebb női előadónak bizonyul a listánkon. Az év végi összesítésben egészen biztosan előkelő helyen szerepel majd.

3. Black And White- Niall Horan ↔️

A lista második legsikeresebb előadója Niall Horan könnyen átveheti majd a vezetést Harry elől a közeljövőben.

4. Don’t Let It Break Your Heart- Louis Tomlinson 3⬆️

Louis dala szép eredménnyel zárja a listán való szereplését, azonban pénteken már csak Walls című kislemezére szavazhattok majd.

5. Wildflower- 5 Seconds of Summer ↔️

Az ausztrál együttes bár két hétig vezette is a listánkat, most mégsem tudtak javítani előző heti pozíciójukon és ismét az ötödik helyet zsebelték be.

6. Midnight- Alesso, Liam Payne ↔️

Jelentős változás a svéd lemezlovas és Liam Payne kollaboráció ját illetően sem történt. Könnyedén kerül be minden héten a legjobb tíz közé.

7. Weird!- YUNGBLUD 5⬆️

YUNGBLUD új kislemezének megjelenése nagy hatással volt az énekes listán való szereplésére. Előző dala a Weird! öt helyezést tudott javítani 28. heti pozíciójához képest.

8. Strawberry Lipstick- YUNGBLUD ?

Legújabb dala pedig a legjobb tíz közé került közvetlenül a megjelenését követően. Ne feledjétek, a videóklip rendezőjének kérdéseket tehettek fel az Instagram történetünkben, amikre egy interjú keretében válaszolni is fog!

9. Physical- Dua Lipa 1⬆️

Érdekes módon Dua Lipa legújabb kislemeze a Hallucinate meg sem közelíti a toplista elejét, Physical című közönségkedvenc slágere viszont egy hellyel feljebb került.

10. Rain On Me- Lady Gaga, Ariana Grande 2⬇️

Gaga és Ariana közös slágere megjelenése óta nem hagyta el a top 10-et, azonban hogy ez így is maradjon a jövő héten jobban bele kell húznia a fanoknak és még többet kell szavazniuk a dalra!

A lista további helyezettjei:

11. Break My Heart- Dua Lipa 2⬆️

12. Kings & Queens- Ava Max 3⬆️

13. Blinding Lights- The Weeknd 1⬆️

14. Be Kind- Halsey, Marshmello 10⬆️

15. My Oh My- Camila Cabello, DaBaby 4⬆️

16. What A Man Gotta Do- Jonas Brothers ↔️

17. Boss Bitch- Doja Cat 8⬆️

18. No Time To Die- Billie Eilish 2⬆️

19. Stupid Love- Lady Gaga 1⬇️

20. Break Up Song- Little Mix ?

21. Mostantól- Rácz Gergő, Orsovai Reni ?

22. Boyfriend- Selena Gomez 1⬇️

23. Say So- Doja Cat ?

24. Hallucinate- Dua Lipa ?

25. Sour Candy- Lady Gaga, BLACKPINK 8⬇️

A teljes toplistát meghallgathatjátok Spotify oldalunkon!