Marie Claire

Így várja a babájukat Gigi Hadid és Zayn

Örülnek, hogy minden idejüket együtt tölthetik.

Április végén kapott szárnyra a hír, miszerint Zayn Malik és Gigi Hadid első gyermeküket várják, pár nappal később pedig maga a kismama is megosztotta az örömüket a nagyvilággal. Akkor azt is megtudhattuk, hogy a sztárpárnak kislánya fog születni, most pedig a Life&Style magazinnak nyilatkozott egy hozzájuk közel álló bennfentes, aki mesélt arról, hogyan is várják a babát Gigiék.

Elmondása szerint egyáltalán nem bánják, hogy a karantén kellős közepén töltik ezeket a hónapokat, sőt, Hadid igazi áldásként tekint rá.

Szerencsésnek érzi magát, és imádja, hogy a karantén miatt sokkal személyesebben élheti meg ezt a különleges időszakot.

Az egykori One Direction-tag, Zayn nagy becsben tartja a magánszféráját, és nem rajong a nyilvánosságért, így teljesen ideálisnak tartja a helyzetet. Minden erejével igyekszik Gigi kedvében járni, és már nagyon várja az apaságot. 

Zayn számára különösen fontos a magánélet, így őt sem zavarja a bezártság. Örül, hogy minden idejét Gigivel töltheti, és egész nap csak kényeztetheti. Imádja a hasát simogatni, és rengeteget beszél a babához.

Nem sokat láthattunk eddig Gigi pocakjából.

A büszke kismama nem igazán mutogatja a gömbölyödő hasát, ugyanis úgy véli, vannak sokkal fontosabb dolgok a világban, mint az ő terhessége. Csupán egyszer villantotta ki pocakját a nyilvánosságnak egy élő videóban az Instagram oldalán, de természetesen a családnak és a barátoknak napi szinten beszámol mindenről, legyen az egy új gyerekszobai dekoráció, vagy az, hogy mit kíván éppen. És hogy mire van mostanában ráállva?

Mindenre mandulavajat ken, és teljesen meg van őrülve a fűszeres és sós ízekért.

Gigi kora őszre várja a kislányát, és a bennfenntes elmondása szerint már nagyon izgatott, hogy megmutathassa a nagyvilágnak.