Dua Lipa 10 legalulértékeltebb dala karrierje során

A brit popkirálynő, Dua Lipa tényleg egyik napról a másikra került fel a mai populáris kultúra ranglétrájának élére, mára már meghatározó alakja annak. 2015-ben, karrierje kezdetén még valószínűleg álmodni sem mert arról, hogy valaha övé lesz egy év egyik legnépszerűbb kiadványa. 

A slágergyáros énekesnő tömérdek mennyiségű slágert és ikonikus pillanatokat tudhat magáénak, illetve kettő stúdióalbummal rendelkezik: a saját nevére keresztelt Dua Lipa-val, és az idei finomsággal, a Future Nostalgia-val.

A mostani péntek főszereplője is az angol-albán Lipa lesz a Ludus bulin, a budapesti éjszaka legújabb LGBTQ barát rendezvénysorozatán, melynek a Budapest Park ad otthont. További információkat ezen a linken találtok a bulisorozatról.

https://www.instagram.com/p/CCxtFsSnguR/?igshid=2mpqpkeh0hvr

Könnyű ritmusok, igazi, táncparkettre szánt slágerek és titokzatos, szexi ütemek: ezeket biztosan szolgáltatja majd az énekesnő, na meg a köré épített elegáns, de fülledt rendezvény.

Ehhez pedig összeszedtük Lipa legmenőbb és legkülönlegesebb dalait.

Future Nostalgia

A lemez címadó dala egyszerre szexi és könnyed, miközben a nosztalgia nem is nyeri el valódi jelentését… összeszedtük az énekesnő legalulértékeltebb dalait, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

High

Egy olyan gyöngyszem, mely Dua diszkográfiájának egy ékes darabja, csak sajnos a mai napig a legalsó fiókban kap helyet.

Be The One

Hiába, az énekesnő sokak szívébe ezzel a dallal lopta be magát, és tényleg olyan meghallgatni 2020-ban, mint egy finom, megfelelően érlelt borba hörpinteni.

Hallucinate

A Future Nostalgia talán legzúzósabb dala a legújabb kislemeze az énekesnőnek – biztosan beizzítja majd a táncparkettet jövőhét pénteken.

Levitating

A rajongók kedvence az előző Hallucinate mellett, melyben óriási potenciál rejlik.

Blow Your Mind

A vidámság csak úgy kicsattant az énekesnőből. A videóban még modell skilljeit is bemutatja a nagyközönség számára.

Physical

Lipa dark pop korszakát is éli egyszerre a disco reneszánszával, ennek szerelemgyermeke pedig ez a csoda.

Room for 2

Igaz, nem a legpörgősebb dalról beszélünk, de a diszkográfiájának egyik kiemelkedő az experimentális pop mestermű.

Kiss and Make Up

A listánkra egyetlen kollaboráció került fel, mégpedig a K-Pop bandával, a BLACKPINK-kel közös track, mely 0 promócióval és videóklip nélkül a lányok egyik legnépszerűbb dala.

Garden

Dua egyik legszebb és legfájdalmasabb balladája, melyben a háztetőt is leénekli a helyéről. Zsebkendőket elő!

Genesis

A teremtéstörténetet elbeszélő dal Lipa debütáló anyagának nyitánya – plusz pacsi a történetért és a hangszerelésért!