Kygo legújabb slágerén, a legendás énekesnővel, Tina Turnerrel dolgozott együtt

A világszerte ismert szupersztár DJ, producer Kyrre Gørvell-Dahll, vagy ahogy mindenki ismeri Kygo, egy fantasztikus együttműködés keretében, átdolgozta a legendás, többszörös Grammy-díjas énekesnő, Tina Turner egyik legnagyobb sikerdalát – mely helyet kapott a Rolling Stone magazin “Minden idők 500 legjobb dala” listáján – a What’s Love Got To Do With It-et.

A What’s Love Got To Do With It új változata, egy látványos videóklipet is kapott, melyet Sarah Bahbah rendezett, és olyan sztárok játszanak benne, mint Laura Harrier (Hollywood, Blackkklansman), és Charles Michael Davis (The Originals, The Vampire Diaries).

Kygo így nyilatkozott a Tina Turnerrel való közös munkáról:

Nem is lehetnék boldogabb, hiszen megadatott a lehetőség, hogy egy olyan művésszel dolgozhattam együtt, akire gyerekkorom óta felnézek. A “What’s Love Got To Do With It” az egyik kedvenc dalom, és az, hogy átdolgozhattam, az egész eddigi karrierem egyik csúcspontja. Külön figyeltem arra, hogy megtartsam az eredeti dal utánozhatatlan dallamait, úgy, hogy közben olyan hangzást adjak neki, ami rám jellemző. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és büszke vagyok a Tina Turnerrel való együttműködésre

Kygo számára ez a nyár különösen fontos, hiszen idén májusban adta ki Golden Hour című albumát, mely világszerte hatalmas sikernek bizonyult. A lemezen olyan fantasztikus slágerek szerepelnek többek között, mint a OneRepublic csapatával közös Lose Somebody, illetve Whitney Houston Higher Love című dalának átdolgozása, mely összesen 651 milliós nézettségen, és hallgatottságon van már túl, illetve több országban is listavezető.