Nem haza beszélnek! A miskolci fiatalok most nagyon beszólnak!

Bombasztikus újdonsággal jelentkezik a borsodi banda: megérkezett az „Oldszkúl”, ami azonnal felrázza a napodat. Energikus, fülbemászó és kegyetlenül őszinte szerzemény született, igazi görbe tükör.

„A dalban megjelenik a TikTok, a Gucci Gang című szerzemény, a ByeAlex és Hiro közreműködésével létrehozott Michael Kors, a Redbull, a Dorko, a kábítószer és a mára leírni is fájdalmas szó, az influenszer”- vezeti fel a vadonatúj szerzeményt az énekes, Czinke Máté.

Az „Oldszkúl” zseniális szövege a tíz körméről kapja le a trash-t és helyettünk is kimondja a lényeget.

„Jellemző ránk, hogy egymás közt így beszélgetünk, de most először emeljük be ezt a szövegbe és jelenítjük meg a klipben is” – tette hozzá Máté.

A dalhoz egy elképesztően vicces videóklip is készült, ami szóról-szóra képezi le a mondanivalót.

„A klip kvázi illusztrálja a számot. Az 50-es évekből indulunk, majd megérkezünk a 21. századba. Ezt az utat járja be az „Oldszkúl”- mesélte az énekes.

A miskolci származású, fiatal zenészekből álló The Sign 2012-ben alakult. Czinke Dani és Máté testvérek, Török Danival gyerekkori barátok, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. Egy hobbi garázsbandából díjnyertes és folyamatosan koncertező együttessé nőtték ki magukat, profin zenélnek, és rendszeresen megfordulnak országszerte a klubok és fesztiválok színpadain. Turnéztak már a Margaret Island-del és a Honeybeast-tel is. A srácok szerethető karakterük mellett egyedi zenei világukkal veszik le a lábáról a közönséget.

A The Sign első felvétele 2017 augusztusában megnyerte a Petőfi Rádió ’Saját zenéd’ versenyét, 2019-ben pedig a „Tékozló” című szám vívta ki a legjobb dalnak járó elismerést a keresztény zenei Szikra-díjátadón. 

Az „Oldszkúl” a most készülő második stúdióalbum előfutára, és ahogy hallhatjuk, nagyon izgalmas anyagnak nézünk elébe!

Addig is nézzétek meg a 10/10-es klipet!