Paper Magazin

Meglőtték Megan Thee Stalliont!

Jelenleg lábadozik a rapper.

Vasárnap hajnalban Kylie Jenner medencés buliján vett részt Megan Thee Stallion és Tory Lanez, amikor is távozásukkor megállította őket a Los Angeles-i rendőrség, mivel lövésről érkezett bejelentés hozzájuk. Lanezt letartóztatták illegális fegyvertartás miatt, Megant pedig vérző lábbal szállították kórházba. A TMZ információi szerint a rapper akkor azt állította, hogy törött üveggel vágta el a lábát, ám azóta Instagramon tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, hogy valójában lábon lőtték.

Meglőttek egy olyan bűncselekmény részeként, amit azért követtek el, hogy fizikailag ártsanak nekem. Nem tartóztattak le, a rendőrök csak bevittek a kórházba, ahol megműtöttek, és eltávolították a golyókat

– írta a rapper.
Valaki ártani akart Megannek.

Hozzátette, szerencsésnek érzi magát, hogy egyáltalán életben van, és úgy néz ki, teljesen fel fog épülni. Az esetet egy rejtett áldásnak nevezte, szerinte ugyanis felnyitotta a szemét általa. 

Hogy ki húzta meg a ravaszt? Megan ezt az információt nem osztotta meg a nyilvánossággal, és feljelentést sem tett. A TMZ információi szerint a rendőrség egyelőre nem kötötte Tory Lanezt a buli után leadott lövésekhez.

Jelenleg lábadozom, hogy mielőbb visszatérhessek a zenéléshez 

– zárta a posztját a rapper.
https://www.instagram.com/p/CCrBV3vlHvA/?igshid=v3v3492u36va