© Sony Music

Hivatalos: ezzel készül a One Direction a 10 éves évfordulójukra!

Sajnos új zenéről egyelőre nincs szó.

Július 23-án lesz 10 éve, hogy megalakult a One Direction, így az utóbbi hónapokban megannyi pletyka keringett, hogy pontosan mivel is készülnek a srácok a jubileumra. Egyes bennfenntesek szerint egy vadiúj dalt terveztek kiadni, mások azt állították, hogy egy egész estés tévéműsorral kedveskednek majd a fanoknak. Nos, most úgy néz ki, egyelőre ezek közül egyik sem válik valóra, de aggodalomra semmi ok: a banda méltán megünnepli az évfordulójukat.

A nagy napon ugyanis egy weboldalt tesznek majd közzé, mely idővonal szerűen mutatja be a zenekar történetét a srácok X Factor meghallgatásától kezdve egészen a feloszlásukig. A honlapon a klipjeik, fotósorozataik, fellépéseik, és még soha nem látott, színfalak mögötti videók is elérhetőek lesznek, egy helyen a rajongóik számára. Emellett egy új videót jelentetnek meg, ami régebbi anyagokon keresztül ünnepli a karrierjüket.

A streaming platformokon is, mint például a Spotify vagy az Apple Music, kicsit rendbe lesz téve a diszkográfiájuk. Régebbi dalok remixeit, élő, és akusztikus verzióit töltik fel majd, hogy a Directionerek biztosan minden kiadott zenéjüket hallgatni tudják.

A One Direction 6 éves pályafutása alatt 5 nagylemezéből több, mint 200 millió példány kelt el, és 4 listavezető albummal, illetve kislemezzel büszkélkedhetnek a szülőhazájukban. Az pedig, hogy összeállnak-e még valaha, egyelőre a jövő zenéje.