Kelly Rowland: 10 évig éltem Beyoncé árnyékában!

Az énekesnőt zavarják a hasonlítgatások.

Megszokhattuk már, hogy főként a női előadókat előszeretettel hasonlítják egymáshoz, akár a média, akár a rajongóik. Nem kell bemutatni ezt az érzést Kelly Rowlandnek sem, akit egész karrierje során egykori bandatársához, Beyoncéhoz mértek. Az énekesnő a Metronak nyilatkozott őszintén a tapasztalatairól. 

Kelly elmondása szerint hosszú éveken át örlődött azon, hogy milyen ruhákat vehet fel, és milyen dalokat énekelhet emiatt. 

El tudjátok képzelni, milyen egy bandában lenni Beyoncéval? Nem vehetek fel bizonyos ruhákat, mert tudom, hogy hozzá fognak hasonlítgatni. Nem énekelhetek bizonyos dalokat, mert hasonló a hangzásuk, mint az ő zenéje. Mindig is hozzá fognak hasonlítani

– mesélte az egykori Destiny’s Child tag. 
Már 14 éve, hogy feloszlott a Destiny’s Child.

Természetesen ettől függetlenül jó kapcsolatot ápol Beyoncéval, aki mindig támogatja, mikor új zenével jelentkezik. De hiába telt el 14 év a Destiny’s Child feloszlása óta, még mindig nincs teljesen kibékülve a helyzettel. 

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem zavar. Egy évtizeden keresztül ment ez az egész. Mindig ott volt ez a teher a vállamon. 

Bár Kelly-nek sosem sikerült nyomába érnie Beyoncé sikereinek, még így is szép szólókarriert tudhat maga mögött. Legutóbbi két lemeze bekerült a Billboard lista top 5 albuma közé, és jópár dalával szerepelt a Hot 100-on is. Legfrissebb dala, a Coffee idén áprilisban jelent meg.