Minden, amit eddig tudunk a Bird Box második részéről!

Egy hét múlva itt a könyv, és készül a film is!

Készülőben a Netflix újabb nagy dobása: platform eddigi legsikeresebb eredeti filmje, a 2018-as Bird Box után érkezik a thriller második része Josh Malerman regénye alapján. A történet ott folytatódik, ahol az előző abbamaradt, a címe pedig a főszereplő után Malorie lesz. A könyv július 21-én jelenik meg, így még bőven a film premierje előtt megismerhetjük a sztorit. 

Malorie a vakok iskolájában kezdődik, ott, ahol az előző rész befejeződött. Aztán lesz egy pár éves ugrás, a történet pedig tulajdonképpen 10 évvel az eredeti után indul be igazán 

– árulta el az író az Inverse-nek.

Bár a filmről egyelőre nem sokat beszélhet, azt megerősítette, hogy a munkálatok már elkezdődtek.

Annyit mondhatok, hogy készülőben van. Néha furcsa nekem ez a titkolózás, de élvezem a folyamatot.

Az eredeti történet egy posztapokaliptikus világban játszódik, melyben olyan lények irtják az emberiséget a puszta megjelenésükkel, amiket a néző sosem lát. Azonban ha a szereplők csak egy pillantást is vetnek rájuk, vagy elvesztik a józan eszüket, vagy azonnal öngyilkosok lesznek. Ennek közetkeztében a túlélőknek le kell takarniuk a szemüket, csak így van esélyük eljutni a menedékhelyre. 

A film sikere és Sandra Bullock alakítása ösztönözte Malermant, hogy megírja a folytatást. 

Nagyjából ugyanannyi időmbe telt a a kettő. Ugyanolyan érzés is volt megírni őket, annyi különbséggel, hogy az elsőnél nem tudtam, hogy Sandra Bullocké lesz a szerep

– magyarázta az író.

Malorie regény július 21-én kerül fel az amerikai könyvesboltok polcaira, a magyar megjelenésről pedig egyelőre nincs hír, ahogyan a második film premierdátumáról sem.