MUSICDAILY CHART: TOP 25 2020/28.HÉT- TOPLISTA

A Watermelon Sugar hozta a papírformát és az utolsó lehetőségét is kihasználta, hogy megszerezze az első helyezést slágerlistánkon. De vajon Harry meg tudja tartani jövő héten is a vezetést? Nem annyira biztos!

Bár igaz, az Adore You ismét másodikként szerepel a listán, nem mondható el róla, hogy fölényesen vezet az utána következő slágerek előtt, sőt sosem volt még ilyen szoros a verseny! Péntektől tehát ismét izzítsátok a telefonjaitokat, hiszen nagy küzdelem várható a dobogós helyezésekért!

A héten több olyan sláger is képviselteti magát a listán, melyekkel korábban nem találkozhattatok. Ilyen például Ava Max Salt című dala, vagy Halsey és Marshmello kollaborációja. De nézzük a legfontosabb változásokat a 28.héten!

A legnagyobb nyertes: A Zayn Malik közreműködésével készült Flames a legutóbb hatalmasat zuhant a rangsorban, most azonban visszatért poraiból és tizenkét helyet javított.

A legnagyobb vesztes: Doja Cat rajongói nem voltak elég lelkesek ez alkalommal, hiszen a Say So a 18. helyről annyira lecsúszott, hogy a mai toplistára fel sem került. A jövő héten azonban van esély javítania.

A csúcstartó: Harry Styles (nem zsinórban) hatodik hete vezeti listát, ezzel abszolút csúcstartó! A pénteken kezdődő szavazás azonban hozhat meglepetéseket!

A teljes listát megtaláljátok Spotify oldalunkon, kövessetek minket ott is!