Anitta újra megmozgatja csípőjét egy szál fürdőruhában!

Igazi latin életérzéssel kecsegtet a brazil szupersztár! Anitta legújabb, „Tócame” című dala egy vérpezsdítő ízelítőt ad az énekesnő hamarosan megjelenő albumából, amelyet a többi közt olyan slágergyáros producerrel hozott össze, mint a „Despacito”-t is jegyző Mauricio Rengifo, vagy a Beyoncével és Adellel alkotó Ryan Tedder.

Anitta hat évvel ezelőtti kitörése óta fenekestül forgatta fel a világot és lett a latin-amerikai zene új generációjának vezető művésze. A Forbes magazin Brazília legbefolyásosabb emberének választotta az énekesnőt, Instagramon mintegy 47 millió követője van, YouTubeon pedig 14 millió feliratkozója, ahol mintegy 4,7 milliárd megtekintést generált.

A Tócame a pletykák szerint első, nemzetközi lemezének legelső kislemeze. A lemez még idén érkezik a feltételezések szerint és olyan előadók kapnak rajta helyet, mint Miley Cyrus vagy Nicki Minaj. A brazil énekesnő így nyilatkozott a lemezről, mely a Warner Music (itthon: Magneoton) gondozásában érkezik.

Karrierem egyik mérföldköve ez. Végre a nagyvilágnak is meg tudom mutatni a művészetemet és a kultúrámat is, nagyon várom, hogy halljátok min ügyködtünk eddig, amit a legegyszerűbben úgy lehetne körülírni, hogy egy igazán frissítő keveréke az angolnak és a spanyolnak.

– mondta Anitta.