Önéletrajzi könyvet ad ki Mariah Carey

Szeptemberben érkezik a memoár.

Idén már 30 éve van Mariah Carey a pályán, ezidő alatt pedig kétségkívül az egyik legsikeresebb r&b énekesnővé vált. Karrierje során több, mint 200 millió kelt el a lemezeiből, a Billboard Hot 100-on pedig nem kevesebb, mint 18 listavezető dallal szerepelt: ez több, mint bárki másnak valaha. Az énekesnő most nem csak a zenéjén kereszül enged betekintést a magánéletébe, ugyanis szeptember 29-én dobja piacra önéletrajzi könyvét, mely a The Meaning of Mariah Carey címet kapta. 

A díva közleménye szerint a gyermekkorától kezdve, az elhagyatott, de ambíciókkal teli kamaszkorán át, a ma ismert sikeres nőig minden oldalát megismerhetjük a saját szavaival.

Ez a könyv kendőzetlenül beszél az emlékeimről, a bukásaimról, a harcaimról, a túlélésről, és a dalaimról

– írta Mariah.
A könyv már előrendelhető, katt a képre!

Elmondása szerint, bár a média élete minden egyes mozzanatát nyomon követte, az újságcikkek és a tévéinterjúk által mégis lehetetlen megérteni a karrierjének mélységeit és komplexitását. 

Egy életen át gyűjtöttem a bátorságot, hogy megírjam ezt a könyvet. Elképsztően nehéz, néhol fájdalmas, de gyógyító hatású volt. Remélem, hogy ezáltal nem csak engem fogtok jobban megérteni, de az emberi lélek törhetetlenségét is.