Elkaszálta a Netflix a Sabrinát

Idén érkezik az utolsó évad.

Két éve kezdődött a Netflix sikersorozata, a Sabrina hátborzongató kalandjai, ez idő alatt pedig a 2 évadból 3 rész került fel a platformra. Idén azonban véget érnek a félig halandó, félig boszorkány kalandjai, ugyanis a Netflix bejelentette: az év végére várható második évad második fele lesz az utolsó. 

A harmadik rész premierje idén januárban volt.

A show készítője, Roberto Aguirre-Sacasa a TV Line-nak elárulta, hogy hatalmas megtiszteltetés volt a sorozaton dolgozni, és csupa jó emlék fűzi az összes stábtaghoz a kezdetek óta:

Elmondhatatlanul hálás vagyok a színészeknek, íróknak, az összes háttérmunkásnak, és asszisztensnek, hogy ilyen szeretettel fordultak a show felé. Köszönöm az összes partnerünknek a Netflixnél, a Warner Bros.-nál, a Berlanti Televisionnél, és az Archie Comics-nál, hogy elmesélhettük ezt a történetet úgy, ahogy mi szerettük volna. Alig várjuk, hogy lássátok az utolsó részt!

A záróévad második fele nagy izgalmakat tartogat számunkra, hiszen Sabrináéknak meg kell védeniük magukat az őket fenyegető gonosz erőktől. Nick lassacskán kezd visszaférkőzni a főszereplő szívébe, de lehet hogy már túl késő? Ősszel minden kiderül!