A pénz miatt jegelte zenei karrierjét Rihanna?!

Valószínűleg egy jó ideig nem hallhatunk új zenét az énekesnőtől. 

Már négy éve, hogy Rihanna megjelentette legutóbbi stúdióalbumát, az Antit, azóta pedig pár közreműködést leszámítva nem hallhattunk tőle új zenét. Most úgy néz ki, ez még egy jó darabig így is marad: a The Sun információi szerint ugyanis a barbados-i díva határozatlan ideig jegelte a kilencedik lemezének munkálatait, hogy minden idejét és energiáját a kozmetikai márkájának, a Fenty Beauty-nak, és az új divatmárkájának szentelhesse. Hogy mi az oka a váltásnak? Egy bennfentes szerint egyszerűen több bevétele származik belőle, mint a zenei karrierjéből.

A Fenty Beauty-t 2017-ben alapította az énekesnő, és a becslések szerint már az első évében is 570 millió dollárt, vagyis majdnem 180 milliárd hozott a kasszára. A zeneipart sokkal inkább megviselte az idei vírusjárvány, mint a kozmetikai cégeket, így nem csoda, ha a márkát jövedelmezőbbnek látják, minthogy egy új korongot dobjanak piacra. Az informátor azt is elárulta, hogy komoly céljai vannak Rihannának, ugyanis a fejébe vette: milliárdos szeretne lenni!

Zenélés helyett a szépségbirodalmát építené tovább Rihanna.

Nem áll elérhetetlenül messze a hőn áhított 9 nullától, ugyanis a vagyona jelenleg nem kevesebb, mint 600 millió dollár, ezzel pedig ő az egyik leggazdagabb női előadó a világon. A négy évvel ezelőtti Anti turnéból kicsit több, mint 40 millió dollárt sikerült összeszednie, ami bár szép összeg, eltörpül a szépgségiparból származó jövedelme mellett.