MUSICDAILY CHART: TOP 25 2020/27.HÉT- TOPLISTA

Ezen héten bár az élmezőnyben nem, de a lista más részein jelentős változások történtek. Harry Styles Watermelon Sugar című slágere ismét bezsebelte az első helyet, azonban erre a dalra utoljára most pénteken szavazhattok majd. Hogy utána mennyire alakul át a lista, az a jövő nagy kérdése.

A hét legnagyobb vesztese: R3HAB, ZAYN és Jungleboi Flames című kollaborációja a múlt heti 9. helyezés után tizenöt helyet visszaesve most a 24. helyen landolt a listán.

A hét legnagyobb nyertese: Lady Gaga és a BLACKPINK közös slágere a Sour Candy tizenegy helyezést javított a múlt heti sereghajtó pozíciójához képest. Gaga két másik dalával is szerepel a listán, a Rain On Me az előkelő 8. míg a Stupid Love a 22. helyezést érte el a héten.

A csúcstartó: Lassan kifogyunk a Harry Styles témájú borítóképekből, hiszen az énekes hétről hétre megszerzi az első helyezést. Bár kisebb megszakítással, de összesen öt hétig vezette már a Ti slágerlistátokat!

Pénteken tehát érkezik az újabb szavazás, addig is hallgassátok a jelenlegi listát teljes terjedelmében a Spotify oldalunkon!