Nagymama lett Sia!

Izgalmas dolgok állnak az énekesnő előtt.

Mind a magánéletében, mind pedig a karrierjét tekitve új, és izgalmas kihívásokkal áll szemben Sia. Amellett, hogy következő hónapban érkezik első filmje, örökbefogadott fiának két gyermeke is született, így nagymamai örömök elébe is néz. Erről, az anyaságról, hosszútávú kollaborátoráról, Maddie Zieglerről, és a Black Lives Matter mozgalomról is beszélt a Zane Lowe-nak adott interjújában, a KiddNationnek pedig elárulta, mi lesz a következő lemezének a címe.

Augusztus 22-én érkezik Sia első filmje, mely a találó Music címet kapta, és egy autista tinédzserről szól, akit a drogdíler testvére nevel. A forgatókönyvet maga az énekesnő írta, és a rendezői székbe is ő ült: elmondása szerint rettentően élvezte, hogy új terepen is kiélheti a kreativitását. 

Fogalmam sem volt, hogy csupán jó ötletek, és egy jó csapat kell ahhoz, hogy rendező lehess

– mesélte Zane Lowe-nak.

A filmben Kate Hudsont és Leslie Odom Jr.-t is láthatjuk, a főszerepet pedig nem meglepő módon a klipjeiből már jól ismert Maddie Ziegler kapta. 

11 éves kora óta dolgozok Maddie-vel, és ő a legprofibb színész, akivel valaha is volt szerencsém együttműködni.

Hamarosan érkezik Sia első filmje, a Music.

A fiatal tehetség és Sia között az évek során roppant szoros kötelék alalkult ki. Az énekesnő mindig is féltette a lányt a hírnévtől, így számtalanszor látta el jótanácsokkal ezzel kapcsolatban. 

Chandelier után teljesen ki voltam borulva. Az gondoltam: úristen, kihasználtam ezt a gyereket! Pont abba a pozícióba került miattam, amit én nagy ívben szerettem volna elkerülni, mert én nem akartam híres lenni.

Elmondása szerint emiatt úgy érezte, nagyon sokkal tartozik neki, ezért egyértelmű volt számára, hogy a szárnyai alá veszi, és óvni próbálja, amennyire csak tudja. 

Akármikor megkérdőjelezhető szituba keveredett volna, neki is, és a szüleinek is mondtam, hogy ezt inkább ne csinálják. 

Az énekesnő és Maddie mára már szinte elválaszthatatlanok egymástól.

A filmnek a zenéjéből már hallhattunk pár dalt, a KiddNationnek pedig azt is elárulta, hogy a saját albuma is érkezik, a címe pedig Reasonable Woman lesz. 

A karrierje mellett a magánéletében is változásokon ment keresztül, hiszen nemrég fogadott örökbe két 18 éves fiút, akik kiöregedtek az intézetből, így akár utcára is kerülhettek volna. Ennek hatására már teljesen más fényben látja a nevelőgondozási rendszert. 

Kiábrándultam belőle, mert korrupt az egész. A fiaim például 18 év alatt 18 különböző helyen laktak. 

Nem csak az intézetről változott meg gyökeresen a véleménye. Mikor Zane a Black Lives Matter mozgalomról kérdezte, nem bírta magába fojtani a könnyeit, hiszen mindkét gyermeke fekete, így már testközelből is megtapasztalta, miket kell átélniük pusztán a bőrük színe miatt.

Szégyellem magam, hogy 2 fekete fiút kellett örökbefogadnom ahhoz, hogy tényleg megértsem, min is mennek keresztül nap, mint nap. Szégyellem, hogy a Daily Mail bikinis lányokról akar írni, mikor ezzel kéne fogalkozniuk, mert ez a valóság. Ez sokkal fontosabb, mint bármilyen hülye filmem, vagy zeném, ami megjelenik. De vannak dolgok, amiket tehetünk! Cselekednünk kell az igazság érdekében.

Valószínűleg még ebben az évben egy teljesen új Sia lemezt is hallhatunk majd.

Bár a két fiú sem olyan rég került hozzá, máris két új jövevénnyel bővült a családja.

A kisebbik fiamnak most született két gyereke. Nagymama lettem!

Sia a hírnévről is megosztotta a véleményét. Szerinte akárki akárhogy is küzd, hogy fennmaradjon a neve, nem mindenkiből lesz Cher vagy Frank Sinatra, és ezt jobb, ha már az elején elfogadják. 

Egy darabig érdekled az embereket, de a szórakoztató iparban mindenki totálisan pótolható. Van egy szavatossági időnk, és akik ezt még nem realizálták, nagy veszélyben vannak.