FREEDIE: Nem feltétlenül kell negatív érzelmekkel visszagondolni egy kapcsolatra

Észbontó hang, fenomenális dalszöveg és szívig hatoló zene, ennél jobban nem is lehetne összefoglalni Freddie legújabb szerzeményét. A hazai szcéna egyik legmegnyerőbb alakja egy fantasztikus újdonsággal jelentkezett. 

Példaértékű elválásról szól Freddie Mindig itt maradsz című premieres felvétele. Az énekes-dalszerző lírai szöveggel és fülbemászó dallammal kábítja el a hallgatókat.

Nem feltétlenül kell negatív érzelmekkel visszagondolni egy kapcsolatra. A Mindig itt maradsz egyfajta memoár, egy olyan kapcsolatról szól, amelyből mindkét fél rengeteget tanulhatott, és az együtt átéltekből akár egy új kapcsolatban is építkezhet. Nem fájdalom vagy bánkódás van benne, hanem inkább köszönet, hogy mennyire jó, hogy mindez megtörtént

– meséli Freddie.

A zenét és a szöveget egyaránt Freddie írta, akülönleges szerzeményhez pedig egy káprázatos klip is készült, amelyben a kihalt és üres budapesti éjszakában barangolhatunk.Egy női főszereplő is feltűnik, így ők ketten egymás tükörképeiként jelennek meg a videóban, mely egy teljes nyári éjszakán át forgott a fővárosban.

Nézzétek meg elsők között a sármos énekes újdonságát!

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!