Shane Dawson: Az összes szépségguru egocentrikus, nárcisztikus, kétszínű időzített bomba

A Youtuber nem szépítette a véleményét.

Shane Dawson őszintén elmondta a véleményét a szépségiparról, melynek a drámáiba ő is belekeveredett az elmúlt időben. A videós egy hosszadalmas Twitter posztban osztotta meg gondolatait: 

A szépségguruk, akik mindig a dráma kellős közepén állnak, egytől egyig ugyanolyanok. A figyelemért csinálnak mindent, egocentrikus, nárcisztikus, bosszúszomjas, kétszínű időzített bombák. Nekem pedig elegem van ebből.

A poszt apropója, hogy Shane a Beautiful World of Jeffree Star dokumentum sorozata, és a Jeffree-vel közös Conspiracy palettája után tetőtől talpig belekeveredett a James Charles, Tati Westbrook, és Jeffree Star között lévő drámába, ebben pedig nem szeretne többé részt venni. Olyannyira, hogy bejelentette: soha többet nem foglalkozik a szépségiparral.

Végeztem a szépségipar világával. Imádom, amit Jeffree-vel közösen alkottunk, és tudom, hogy az emberek azt gondolják majd, a pénz miatt volt az egész, de ez cseppet sem igaz. Csak szimplán nem akarok többé a részese lenni, mert nem nekem való.

Dawson azóta törölte a saját Twitteréről az eredeti posztját, mert elmondása szerint túl érzékeny az efféle negativitáshoz, de természetesen más oldalakon még elérhető. 

https://www.instagram.com/p/CBrze3PFeKR/?igshid=1w9e6wv2v1evo