©ISSTUDIO

Idén nem jön Strandra Ellie Goulding és a Milky Chance sem!

Néhány fellépő lemondta a fellépést.

A Strand Fesztivál lesz az első nagyobb hazai fesztivál, mely megtartásra kerül. Természetesen a járvány az előadóknak is keresztbehúzta terveit, így a 8 külföldi fellépőből 4 visszamondta hazai koncertjét.

A jó hír? Ezzel egy időben 6 teljesen új külföldi névvel érkeztek a szervezők. Többek között Alle Farben és a Lost Frequencies is.

View this post on Instagram

Kedves STRANDolók! Tudtuk, hogy az idei évben az élet minden területén sok lesz a kérdőjel és a bizonytalanság, ez a helyzet a fesztiválokkal, koncertekkel is. ▪️ JÖJJENEK HÁT A ROSSZ HÍREK: sajnos több nemzetközi fellépőnknek elmarad a turnéja, ezért a 2020-as STRANDon sajnos nem lép fel a SUM 41, Ellie Goulding, a Milky Chance és DJ Fresh… ⛱ JÖJJÖN PÁR JÓ HÍR IS: Újként igazolt a 2020-as STRAND nemzetközi mezőnyéhez LOST FREQUENCIES, aki a nagyszínpadon szerepel, valamint ALLE FARBEN, CHIME, OLIVERSE, FRANKY NUTS, SIKDOPE és FUNTCASE is! (+ Sok, új magyar név a honlapon!) ✅ A SUM 41, Ellie Goulding és a Mliky Chance menedzsmentjével már most megállapodtunk arról, hogy a 2021-es STRANDon vendégeink lesznek. MEGGONDOLTAD MAGAD? Látjuk, hogy nagyon nagy az érdeklődés az idei STRAND iránt, de azt is tudjuk, hogy biztosan akadnak olyanok, akik már megvették a jegyüket/bérletüket, de kihagynák az ideit. Fontos tudnod, hogy nekünk a közönségünk a legfontosabb, szeretnénk, hogy megbízhassatok bennünk. Éppen ezért június 25-től kezdődően két hetet tartunk fenn arra, hogy eldöntsd: – 2021-ben jönnél inkább az idei helyett – visszaváltanád a megvásárolt jegyet – egy másik, idei napra váltanád át a napijegyedet – vagy az eredeti terveid szerint velünk STRANDolsz 2020-ban Zamárdiban. Reméljük, az utolsó két opcoió mellett döntesz! ❗️ FONTOS! Kérjük, nagyon figyelmesen olvasd át a jegymódosítási útmutatót, és az abban foglaltak szerint, a megadott határidőn belül jelezd az igényedet! Erről bővebben itt találsz infókat: https://strandfesztival.com/hu/jegymodositas Abban a nem várt esetben. ha a fesztivál elmaradna, minden jegyet visszaváltunk! ❗️ RÉSZLETES PROGRAM Mától megtalálod a részletes programot a www.strandfesztival.com oldalon, sok-sok újdonsággal és szinte naponta jönnek az új hírek! #leszSTRAND #cantwait #molnagyonbalaton #STRANDfesztivál

A post shared by Strand Fesztivál Official (@strandfesztival) on

Több olyan nevet, akik idén léptek volna színpadra, jövőre sikerült megszerezni, így biztosan nem maradunk Ellie Goulding és a Milky Chance koncertje nélkül sem.

Megosztás: